Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikulutururur

jaka farba na czarne włosy?

Polecane posty

Gość fikulutururur

miałam pasemo blond na ciemnych włosach i kiedy zaczęły się robić odrosty pofrabowałam całe na czarno żeby ujednolicić kolor... i to był błąd bo czarne są dla mnie za ciemne.. (naturalnie mam bardzo ciemny blond!) nałożyłam farbe l'oreal 10 min brązową ale złapało tylko odrosty jak się spodziewałam.. moze ktos zna jakas brazowa farbe ktora złapie na czarnych? widzialam ze nowe farby palete 10 min color maja w gamie ciemny brąz i na obrazkach efektow są czarne i efekt brązowy ale mysliscie ze to mozliwe?

Gość pannicajkg
dziewczyno. opanuj sie. zeby byly brazowe musisz je rozjasnic. zadna farba sie nie da zrobic z czarnych brazowe

Gość fikulutururur
stąd też moja ciekawosc dlaczego na tych palette 10 min color jest pokazany efekt tez na czarnych włosach... wiem ze trzeba rozjasniac ale niby wszystkie brązy maja w sobie rozjasniacz moze zeszła ktoras samodzielnie z czarnego koloru i w jaki sposob? (sciaganie koloru u fryzjera nie wchodzi w gre)

Gość fikulutururur
?

Gość gość
nie prawda! ja miałam przez rok czarne włosy. Potem postanowiłam jednak wrócić do brązu (taki miałam naturalny) i nałożyłam na spłukany lekko kolor brązową farbę. Wiadomo,ze nie od razu udało mi się wrócić ale po drugim farbowaniu były już bardziej brązowe niż czarne potem nakładałam ton jaśniejszą i dziś mam brązowe włosy. Nie musiałam ich farbować wcale bo naturalny kolor mi pociemniał i zrównał się z zakupioną farbą.

Gość gość
spróbuj kąpieli rozjaśniającej powinno pomóc