Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna plaska dupa

Mam powazny problem///

Polecane posty

Gość biedna plaska dupa
po wakacjach bede miec jnakie 5 tys, a reszte skredytuje na rok

Gość biedna plaska dupa
68 kg

Gość biedna plaska dupa
inni sie smieja jak kobioeta robi sobie powiekszenie piersi a dla mnie by to bylo calkiem nowe zycie:) ah... juz mam wizje...

Gość biedna plaska dupa
176 cm

Ja wiem czy wstyd?W końcu dla ludzi stworzone :) jak to mój znajomy mówi?Wstyd to jest kraść i z dupy spaść :)

Gość biedna plaska dupa
dzieki Wam za szczere komentarze:) juz calkiem zmienilam tok myslenia co do tej operacji. Zrobie ja sobie na bank

Gość biedna plaska dupa
masakra

Gość biedna plaska dupa
:(:(:(:(

Gość ania kawał drania
obejżałam,hmn masz mały ale ładny biust estetyczny,mój bviust zaczął rosnąć w 4 klasie od razu mocno w dół mam rozmiar 70 J i o staniku w normalnym sklepie za rozsądne pieniadze mogę pomarzyć,cokolwiek założę z takimi cycami wyglądam wulgarnie,po ciąży na szczęście nie urósł ale sięga prawie do pasa,szczerze go nie lubię chociaż faktycznie facetom jest wszystko jedno,lubią popatrzeć ale każdy lubi co innego.w Twoim przypadku push up bypomógł ale taki zbierający piersi do środka,wagę masz normalną przy tym wzroście,głowa do góry przecież na golasa nie chodzimy

Gość biedna plaska dupa
Moja droga dziekuje za slowa otuchy, ale naprawde zle sie czuje w swojej skurze. Owszem mam prawidlowa wage, ale jak zaczynam tyc to tylko w biodrach,a gorna czesc ciala jest bez zmian. To wyobraz sobie jak wygladam:(:( Jak zaloze bluzke na ramionczkach... Bez komentarza...:(:(:(:(:(

Gość szkoda24
masz ladny biust-ja mam ciut wiekszy i uwielbiam na siebie patrzec, w twoim wieku mialam podobny problem ale z tego wyroslam, zamiast wydawac kase na glupote popracuj nad sylwetka, jestes wysoka-to twoja zaleta, troche cwiczen na zrzucenie z tylka i bedziesz swietna laska-faceci lubia takie jak my, tzn prawdziwi faceci. mojemu nie podobaja sie wymiona tylko male, jedrne i zgrabne-no chyba ze dla ciebie idealem jest dres ktory slini sie na wszystko co duze...

Gość biedna plaska dupa
mi nie chodzi o to ze by miec " cyce jak donice" , tylko chociaz takie pelne piekne "B" , a nie jak teraz nosze "A" i jest na mnie za duzy. Pragne byc poprostu normalna i z usmiechem spojrzyc na siebie w lustro... Nic wiecej nie oczekuje...

Gość wwrrr
autorko, jaki nosisz stanik? jaki masz obwod w biuscie i pod?

Gość biedna plaska dupa
mam roznicy jakies moze 8 cm. Mam w biuscie 82cm,a pod 74cm. Kapa...

Gość wwrrr
jaki rozmiar nosisz?

Gość biedna plaska dupa
Jak to w wogole mozna nazwac biustem...:(:(:(

Gość biedna plaska dupa
"A" i z duzym luzem oczywiscie

Gość wwrrr
mozna, kochana, mozna problem jest w Twojej glowie, nie w piersiach

Gość wwrrr
ale co A, 60A, 75A, 90A? :p

Gość biedna plaska dupa
juz sama nie wiem co myslec:(

Gość biedna plaska dupa
75 A.

Gość wwrrr
to poszukaj sobie 70a, luzu nie bedzie, a moze nawet 65c, tak mi wyszlo na kalkulatorze. pod biustem mierzylas sie ciasno, czy luzno

Gość wwrrr
albo 70b, co Ci tam bedzie pasowac. chodzi o to, ze obwod masz za duzy, wiec miseczki sa niedopasowane - i nie tylko o to chodzi, ze za male, czy za duze, ale maja zly ksztalt

różne ludzie mają problemy, moja znajoma ma taki problem jak ty, małe piersi, moje staniki z gimnazjum są na nią dobre, takie ma małe piersi (teraz ma 20 lat i ja też), a druga ma 22 lata, jest bardzo drobna, a biust... hmm wszystkie staniki które są dobre w piersiach pod biustem mają tyle luzu, że nie da się nosić. Tak więc nie przejmuj się, nie jesteś sama

Skocz na Lobby Małobiusciaste. Kopalnia wiedzy biustowej :) NIe jest tak zle jak piszesz przy wymiarach ktore podalas. 8cm roznicy? Zanam dziewczyny ktore maja po 3 cm roznicy. Szukałam im stanika ;)

Jesli prawidłowo sie zmierzyłas czyli obwod scislo na WYDECHU to moim zdaniem masz miedzy 65b a 65 c/ internetowo trudno ocenic. Napewno nie masz A! rozmiar rosnie co ok 2 cm ( zalezy od kraju, producenta itd) Pogadałabym z Toba ale tutaj pelno oszolomow ;) jak chcesz pisz na @ :)))