Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIACHO1232

Gdzie kupię papierowe lub plastikowe pojemniki na ciasto?

Polecane posty

Gość CIACHO1232

Może wiecie gdzie? oczywiście oprócz allegro?? '

Gość CIACHO1232
gdzie tego dziadostwa szukać?? podnoszę może ktoś odpowie

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w sklepie

Gość CIACHO1232
no tak tylko w jakim? tam gdzie byłam to nie ma

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmm nie wiem moze w jakims super markecie ?

Gość CIACHO1232
podnoszę może ktoś wie?? albo gdzieś widział w jakimś super markecie???? proszę

chcesz taki karton jak na tort? czy wielorazowe palstikowe, cos jak na kanapki tylko wielksze? ja takie kartony kupowalam w cukierni, bodajze za 1zl/ szt. a te plastki to w jakimkolwiek supermarkiecie.

Gość takie małe przezroczyste
powinny byc w marketach w dziale z opakowaniami

Gość gość
Jezeli chodzi o plastikowe to ja kiedys do mojego sklepu pojemniki zamawialam tutaj www.opakowaniakraj.pl wykonaja na zlecenie każdy kształt, wiec na pewno znajdziesz tez cos dla siebie

Gość gość
Witam, jesteśmy producentem opakowań kartonowych dla cukierni i piekarni. Jeśli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt.

Najlepiej szukając takich pojemników postawić na dobrą markę. A jeśli masz zamiar ciasto przewozić to polecam Ci lekturę artykułu: https://podpowiadamy.pl/jak-przewozic-pieczywo-oraz-wyroby-cukiernicze/ - nie powinno się zmieniać jakości przewożonych produktów przeznaczonych do handlu, zresztą mówi o tym ustawa z 2000 roku.

Gość gość
Witam produkujemy opakowania i podkłady cukiernicze, o jakie kartony czy opakowania chodzi? podaję mojego e-mail: monika@rafex-wronki.pl, może coś znajdziemy dla Pań. pzdr

Gość gość
Jeśli któraś z was natomiast by szukała dobrych opakowań przezroczystych, to polecam firmę www.tubus.com.pl. Jest to producent, który ma usługi w dobrych cenach, takie opakowania szczególnie przydają się gdy robimy własne kosmetyki. :)

Gość gość
Znam dobrze firmę http://www.tubus.com.pl/, również śmiało mogę ją polecić. Firma ma ogromny wybór różnych opakowań przeźroczystych. Osoby, które prowadza swoją działalność szczególnie polubią współprace z nimi, można te opakowania wykorzystać na wiele różnych sposobów, polecam. :)

Gość gość
Wysokiej jakości woreczki celofanowe z nadrukiem lub gładkie, z kartonikiem na dnie można kupić w www.pollco.pl

Gość gość
Uważam, że może Cię zainteresować oferta od Ema-Pol https://ema-pol.com.pl/ . Tak się składa, iż oferują jednorazowe artykuły z zakresu gastronomi, ale również torby papierowe i foliowe. Jest to gwarancja najwyższej jakości, zdecydowanie polecam, mogą się doskonale spisać.

Papierowe opakowania gastronomiczne ma w swojej ofercie firma www.abcpak.pl. Można u nich znaleźć bogaty wybór tacek, talerzyków czy podkładek papierowych. Produkty z tworzyw wyłącznie ekologicznych.

Gość c2c

Bardzo solidne opakowania gastronomiczne ma firma C2C, naprawdę są mocne i solidne. Polecam/

Gość hankeee

Odezwij się do firmy Elte www.elte.pl . Jak prowadziliśmy mały lokal gastronomiczny z mężem, to zaopatrywaliśmy się właśnie u nich. Nigdy nie było na co narzekać. Zarówno pod względem jakości opakowań jak i ich ceny.