Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorietowana

Ciąża ?

Polecane posty

Gość Zdezorietowana

Ja i moj chlopac piescilismy sie ... On wkladal swój palec do mojej pochwy. Ja pieściłam jego penisa. Niewiem czy doszlo do wytrysku ale słyszałam,że przed wytryskiem moze pojawic sie wydielina ktora posiada plemniki. Była ta sytuacja ok. 8-10 dni temu .... Mam wstręt do papierosow , mam nudnosci(ale nie wymiotuje , i jestem zmęczona ... Ale robiłam test ciążowy i wyszedl negatywny nie jestem pewna . Strasznie sie boje niewiem co robic . Tylko kiedy isc do lekarza ? Boje sie tego ... Okresu nie mam regoralnego ostatni raz skończył się 15 .04.09 r Jęsli jestem w ciąży chyba sie zabije ... Co mam zrobic blagam pomocy !!!!!!

i zapomniałas dodac ze masz 12 lat :| po cholere zakladasz znowu ten sam temat i pytasz o to samo, nie wsytrczyło ci ze ktos ci wczesniej odp

Gość ktoooos
jesteś w ciąży.. ale urojonej! nie martw sie dziewczyno!!!!!! ja mialam cos takiego niedawno tez sie strasznie martwiłam. nie jesteś w ciąży :-) jeśli wynik wyszedł negatywny to tym bardziej. i nie wkrecaj sobie bo sama siebie straszysz. i nastepnym razem uważaj albo pójdź po tabletki do ginekologa i bedzie po strachu

Gość brownxsugar
plemniki nie latają, nie chodzą,a tym bardziej potajemnie nie wkradną się do twojej pochwy:P

Gość Zdezorietowana
12 lat to miala twoja stara jak cie urodzila nie wpierdzielaj sie !!!!1

Gość Conflux
To ile masz lat?

z poziomu wypowiedzi jasno wynika ze 12 :| jebane małolaty

Gość Conflux
Bez przesady. Może niedoświadczona jest... Każda z nas przechodziła przez takie obawy... a na pewno zdecydowana większosć. Ja przechodziłam bynajmniej nie w wieku 12 lat.