Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatwa

Pytanie głównie do facetów

Polecane posty

Gość łatwa

Kiedy uważacie dziewczynę za łatwą???

Gość stivven
Jak idzie z facetem do łóżka na 1 randce Jak spała z wieloma facetami Jak ma swojego faceta, a go zdradza

Gość Inna kobieta
Wg mnie wszystkie które godzą na na szybkie numerki, seks analny, seks oralny, przebieranki, seks w nietypowych miejscach (las, plaża, hotel), robią to w różnych pozycjach, a zwłaszcza "od tyłu" są łatwe.... i jak używają wulgarnych słó lub akceptują takie słowa i dominację faceta...Ja kocham się tylko w domu, w łóżku, w "normalnych" pozycjach, bo nie jestem "łatwa" jak one....

Gość do Innej kobiety
To Ty jesteś nienormalna. To,że jakaś dziewczyna lubi różne pozycje, różne miejsca i lubi seks z własnym facetem taki, a nie inny (np jego domunację, spontaniczny seks na plaży, w aucie, na klatce schodowej itp) nie znaczy ,że jest "łatwa"!!! Mylisz pojęcia, chyba z zzazdrości, nie wiesz co to dobry seks, znasz tylko "po bożemu"... Jakby Cię ktoś porządnie wylizał i wyruch... to zaraz byś polubiłą i zmieniła zdanie :-)

Gość ktos niewazne kttto
jak masz 25 lat i wiecej niz 15 partnerow, to jestes latwa

Łatwa to taka, która często \"robi to\" z nowo poznanymi facetami, np poznaje ich na dyskotece i wychodzą gdzieś na współny seks. Jeśli, któaś kocha się ze swoim włąsnym facetem, to ma prawo robić to ile razy i jak chce, nikomu nic do tego :-) Nie rozumiem jak Ty, inna kobieta możesz mieć takie zdanie,że jak inna pozyvcja, inne miejsce to już jest się \"łatwą\"....

Inna kobieta Kurde rzeczywiście jesteś TRUDNA :(

nie no ja sie tu ciesze ze jednak łatwa jestem a ten mi z tymi 15 wyskakuje no 15 to nie miałam i jeszcze bym musiała nad tym popracowac troche a 25 na karku jest

Gość ebambiiiiiiii
do innej kobiety oooo jaka ja łatwa jestem... a mój mąż dodaje, że jeżeli jesteś taka jak piszesz to twój facet z pewnością szuka innych, tych łatwych..

Gość lodziareczka
ja robie loda mojemu mężulkowi, kochamy się na pieska, na jeźdźca, bzykaliśmy się w lesie itd.... jestem łatwa?

blanka 78 Nie masz racji. Sa kobiety które przy muzyce sie szybko zakochują i jak czesto chodza na dyskoteki to są wytłumaczone.

Gość stivven
Popieram poprzedniczkę, która napisałą,że żadne facet nie wytrzyma seksu monotonnego, zawsze w 1 pozycji, bez żadnych urozmaiceń. Nie chodzi o jakieś nietypowe zachowania, perwersje itp, ale po prostu fajne są różne pozycje, miejsca (nie tylko łóżko, nie tylko dom), fajnya jest miłość francuska i większość facetó chciałoby mieć taką dziewczynę,żonę co by się na takie "rzeczy " zgadzała....

stivven A są tacy co takich nie mają? Boże jak mi smutno

Półeczka nie dopi...mi z powodu kasy którą przelałas do jakiegos nedznego banku OK?

Gość antekśprycha
ja sobie nie wyobrażam gry wstępnej bez oralu, współczuje facetom których żony czy dziewczyny co najwyżej leżą jak kłody i łaskawie po ciemku "popuszczają szpary"... od święta w dodatku.

Współczuję Twiojemu facetowi bzykania z Tobą, oj biedny jest. Przecież to Ty jesteś nie normalna, wiesz co znaczy urozmaicenie? Facet nawet księżniczką się znudzi!!!!