Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur..21

Odkrylem, ze moja kolezanka ze studiow ktora ma chlopaka, ma takze sponsora

Polecane posty

Gość Artur..21

widzialem jak szla z nim trzymajac sie za rece a potem on ja pocalowal z jezyczkiem w usta na dowidzenia.... jakis stary, oblesny, 50-letni koles w garniturze (ale potem wszedl do Mercedsesa wiec kasiore ma jak widac) i mam dylemat co zrobic? 1. nic nie robic 2. powiedziec, jej chlopakowi ze jego dziewczyna sie puszcza za kase (poznalem go kiedys na imprezie, fajny gosciu) 3. powiedziec jej, zeby poszla do lozka ze mna, bo inaczej powiem jej chlopakowi ? co byscie zrobili na moim miejscu ????

Gość joasia8706
odp 1

Gość nigeryjski student prawa
ja proponuje Ci kolego najpierw zrobić 3 a nastepnie 2 :classic_cool:

Gość no niezle
powiedz chlopakowi, jaka ma latwa dziewczyne, ale najpierw sam sie z nia przespij i zrob zdjecia, bo inaczej facet nie uwierzy, ze jego skarb jest taki latwy ;) skorzystasz wtedy i ty i on...

Gość Artur..21
4. Poprosic ja aby dala mi nr telefonu do swojego sponsora, bo ostatnio tez nie mam kasy i musze jakos zarobic

Gość domikika
uprzejmie donoszę...normalka! to nie twoja sprawa, więc olej to.

Gość dsfdfs
najlepiej 2. ale facio pewnie nie uwierzy, wiec zostaje 1. ps ewenualnie 4.:classic_cool:

Gość zrob klasycznie
3,potem 2 :)

nie mieszaj sie. To nie Twoja sprawa i nie Twoje życie. Zajmij sie lepiej sobą. jak w ogole możesz pomyslec o nr 3? wcale nie lepszy byłbyś od niej, gdybys coś takiego zrobił

Ja pierdolę:O Co Ci do tego to jej zycie niech se robi co chce.

Gość 54y45y
ja bym radziła 2 ale tak naprawdę najbardziej ty oberwiesz (i sam się bardziej w tą cuchnącą sprawę wkręcisz, i oboje będą cię mieli za najgorszego wroga a i nie wiadomo czy chłopak uwierzy) 3 sobie daruj bo nie wiesz czym mogłaby cię zakazić (potem przeniesiesz jakieś HPV na inną, bogu ducha winną dziewczynę)

Gość 54y45y
"a to, ze facet jest starszy nie oznacza od razu, ze jest jej sponsorem, wiec uwazaj jakie wnioski wysnuwasz!!!" Nie no, spoko, to pewnie jej ojciec, który ją od dziecka całuje w taki sposób. A może ona nie bierze pieniędzy. Za darmo oddaje się kilku naraz. To pewnie też OK. :S