Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawkapyrkawka

PRAWO JAZDY PLASTIK

Polecane posty

Gość lawkapyrkawka

hej chcialam sie dowiedziec czy polskie prawo jazdy plastikowe alenie te unijne tylko te z jednym zdjeciem ma jakies znaki szczegolne np znak wodny ? jesli tak to jaki i gdzie z gory wielkie dzieki za odp

Gość lawkapyrkawka
obejrzyjcie swoje i powiedzcie plis

Gość crisp all natural
ja nie mam prawka :)

Gość ooonnnnaaa
hologramy na plastiku i cos a la znaki wodne:)

Gość lawkapyrkawka
ale w ktorym miejscu te hologramy dokladnie?

Gość ooonnnnaaa
na calym cos tam sie swieci i mieni:)

Gość ooonnnnaaa
z obu stron na calym prawku

Gość lawkapyrkawka
bo ja swoje zgubilam jakis czas temu i znajomy mial mi zalatwic nowe w urzedzie byl upowazniony i jak porownalam z kolei prawkiem to nie wiem czy nie zostalam wykiwana bo u kolegi pelno jakis zygzakow na przodzie i folia jakas taka mleczna a moja calkowiecie gladkai z przodu nic a niz zadnych znakow wodnych ani nic :((

Gość skoro się na to godzisz
na przedniej stronie na wysokości nazwiska ma takie jakies pieczątki, a z tyłu 4 rzedy po 5 takich jakby kropek

Gość lawkapyrkawka
ale Ty masz te nowe z dwoma zdjeciami unijne juz czy te z jednym zdjeciem jeszcze?

Gość ooonnnnaaa
nie wiem dokladnie, ale jak porownuje swoje (nowe, unijne) i chlopaka (stare) to na tym nowym to rzeczywiscie jakos mniej sie swieci:)

aha nad zdjeciem też jakieś białe znaki i na środku taki jakby kwiat z esów floresów :)

Gość ooonnnnaaa
ja mam unijne z dwoma fotkami:) jedno z pierwszych:)

ja mam z jednym zdjęciem z 2002 r

Gość lawkapyrkawka
chodzi Ci o ten ala gerber na srodku z przodu czy kwiat esy floresy w tym granatowym kwadraciku z pl napisem nad zdjeciem??? kurcze szkoda ze nie mam nikogo znajomego z oryginalnym do porownania :((

Gość lawkapyrkawka
no wlasnie chodzi mi o to z jednym zdjeciem??? czyli jeszcze raz :)te znaki niby jakies zygzaki to na folii sa i pod katem sie mienia czy na prawku tym pod folia? bo u mnie to jakos slabo sie mieni, kurde prawie wcale i mam wrazenie jakby to bylo bardziej na tym papierku w srodku niz na folii

o gerber:) Na granatowym PL jest kawałek tej niby jednej pieczątki okrągłej i takie wytłoczenia jak na całej karcie

tam nie ma takiego hologramu jak na dowodzie osobistym. Właściwie to nic się nie mieni, tylko pod odpowiednim kątem widać te 4 "pieczątki" okrągłe a z tyłu 4 rzędy po pięć "kropek"

Gość lawkapyrkawka
chyba mam jakas podrobe kurdeeeeee w dodatku dodzwonic sie do tego chama nie moge :(( nie mam zadnych wytloczen

Gość lawkapyrkawka
mam z tylu 4 rzedy ale po 4 kropki , w sumie to nie kropki tylko takie biale koleczka male z literkami pl, to o to Ci chodzi?

Gość lawkapyrkawka
tzn liczac poziomo to jest 5 rzedow po 4 kolka tak?

zmusiłaś mnie do założenia okularów, bo dalekowidz jestem :) Tak, z tylu są te kropki nazwane przeze mnie ze znaczkiem PL, a z przodu na wysokości nazwiska poziomo 4 pieczątki z orzełkiem

z tyłu 5 rzędów z 5 kropkami PL

jeszcze się dopatrzyłam że zarówno z przodu jak i z tyłu jest jakby wytłoczona elipsa pośrodku

Gość lawkapyrkawka
dzieki wielkie za pomoc jednak musze chyba poszukac kogos w znajomych kto ma te prawko i porownac naocznie sama, bo wlasciwie wszystko sie zgadza z tego co opisujesz tylko ze u mnie te znaczki pod zadnym katem sie nie "swieca", wiec cos mi sie wydaje ze to jakas podroba :( dzis specjalnie poszlam sobie paznokcie pomalowac so salonu bo tam maja takie maszyny z ultrafioletem ktore utwardzaja niby lakier i cichcem wlozylam te swoje prawko sprawdzic czy sie zasiweca te znaki bo chyba powinny i nic a do znajomego ktpory chyba mnie zrobil w konia nie moge sie dodzwonic :(:(:(

Gość lawkapyrkawka
szkoda ze nie zwracalam nigdy uwagi na moje poprzednie prawo jazdy, a teraz naprawde boje sie jezdzic na tym

Gość lawkapyrkawka
wlasnie wyczytalam na necie ze te znaczki wszystkie nie powinny sie swiecic to teraz juz mi glowa peknie od tego wszystkiego, moze ktos jeszcze cos dorzuci?