Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkapietruszka

Smutno mi bo...

Polecane posty

Gość gruszkapietruszka

Pewnie już taki topik jest i będzie takich milion. Smutno mi bo, mój już były facet obiecywał poprawę, że się zmieni, że już tak nie będzie, nie minęły 2 tygodnie, a on robi znowu to samo. Znowu się pokłóciliśmy, a on dodał: "nie jesteś warta mojego poświęcenia". Cholera, 2 lata z nim byłam! Boli...

Gość gruszkapietruszka
Nie jest wart, masz rację, ale to nie zmienia faktu, że mnie to boli i muszę się komuś wyżalic.

Gość gruszkapietruszka
Olałam jasne, że olałam, jest mi cholernie przykro i smutno.

nawet nie wiesz jak ja cię rozumiem tyle, że ja kocham i olać nie chcę nadal walczę, ciągle walczę ten związek właściwie przypomina walkę ostatnio i nic ponadto :(

Gość gruszkapietruszka
Ja też kocham, nadal kocham, ale ja już walczyłam, ojj prawie od roku przeważa walka. 2 tygodnie temu mieliśmy poważny kryzys, na kolanach przyszedł i powiedział, że się zmieni, a ja w to głupia uwierzyłam. Wczoraj jednak bańka mydlana prysła, po raz kolejny, tym razem ostatni. Niestety wszystko ma swoje granice i bynajmniej moja nie jest równa nieskończoności.

Gość gruszkapietruszka
Uciekam spac, mam nadzieję, że przynajmniej Tobie disturbia, uda się dojśc z facetem do ładu i składu. Życzę Ci powodzenia:)

Eh co za pojebane życie czemu facet to świnia mowi ze kocha a potem zrywa :(