Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessa.123

Bardzo prosze o rade!!

Polecane posty

Gość princessa.123

Witam! Jestem tutaj nowa i mam nadzieje, ze dobrze zamiescilam temat. Mieszkam za granica, wiec odpowiedzi tutaj nie znajde tak szybko jak w Polsce. Albo od dobrych forumowiczek :) No wiec z mezem staramy sie od poltora roku o dzidzie. Niestety nic nam nie wychodzilo. Moje cykle ( po skonczeniu brania tabl. antykonc. niecale 2 lata temu ) staly sie bardzo nieregularne. Tutaj za granica jestem duzo krocej niz to wszystko trwa. Od trzech miesiecy biore tabletki regulujace cykle i pomagajace w zajsciu w ciaze. Wyregulowaly cykl. Moj ostatni @ byl 12 kwietnia. Powinnam teraz dostac 8 maja. Dzis juz jest 12 maj - prawie 13. Tutaj robilam test 7 maja i wyszedl negatywnie. Pisalo ze wykrywa stezenie hcg 25 ml iu\l. Czy to znaczy ze moglam zrobic za szybko test? Kiedy powinnam powtorzyc? Czy mozliwe ze zaszlam w ciaze? Nie zauwazylam zadnych objawow. Nawet bolu piersi - ktore nawet przed okresem mnie nie bola. Jedyne co bylo to w dniu w ktorym mial okres wystapic bol brzucha taki sam jaki mam zawsze w pierwszym dniu okresu. Zamiast okresu wystapil sluz. Prosze o pomoc? Czy w koncu sie doczekalam?

Gość princessa.123
Dziewczyny pomozcie! Bardzo Was prosze!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
możliwe że zrobiłaś za szybko ten test skoro biezesz cos na wyregulowanie cyki zrob jeszcze raz najlepiej z rana ja robilam dzien przed @ i nic nie wyszlo a dzie pozniej byly juz 2 kreski

Gość princessa.123
To wlasnie ja zrobilam dzien przed. Tez z rana. Tutaj jest tylko jeden rodzaj testow - wiec tez niewiadomo jak dobre one sa. 6 dzien sie spoznia, wiec moze juz wyjdzie. Jutro lece po test! :) A czy to mozliwe ze niemam zadnych dolegliwosci?

Gość u mnie wyszlo dopiero
4 dni po spodziwanej miesiaczce , nie mialam zadnych objawow ( tylko przeczucie ) , objawy takie jak mdlosci wystapily pozniej około 6 tc niektore kobiety w ogole nie maja zadych objawow zrob jutro jeszcze raz ten test

Gość u mnie wyszlo dopiero
zrob ten test z samego rana na czczo

A ginekologom smierć. Mamy kafeterię... i ogrom w niej madrych panien.

Gość princessa.123
Zrobie, zrobie. Juz sie nie moge doczekac. Zeby tylko byly dwie kreseczki i wielkie szczescie, a nie kolejny zawod.

Gość princessa.123
Zapomnialam dodac, ze od kilku dni od rana do poludnia bola mnie zeby. Niewiem czy to ma zwiazek z ciaza tak wczesna ( mowi sie ze zeby na chlopczyka ), ale jesli tak, to zniose to przez cale 9 m-cy - zeby tylko sie udalo i bylo wszystko dobrze z dzidzia ;)

Gość MantraaElle
roznie bywa.... ja zrobilam test w 35 dniu cyklu i wyszedl negatywnie, nastepie w 44 i wszedl pozytywnie. Teraz jestem w 9 miesiacu ciazy. Wiec poczekaj cierpliwie lub zglos sie do lekarza na badania krwi w laboratorium. Szybsze sontaktowanei zlekarzem zawsze jet dobre, w razie czeo przepsz idodatkowe hormy. Powodzenia!

Gość saleminka8
ja zrobiłam badanie krwi 16 dni po stosunku w dniu w którym była owulacja i już wskazał ciąże,ale co krew to krew a nie siuśki :)

Gość princessa.123
Gratuluje Paniom, ktorym sie udalo :) Moze mi tez szczescie wkoncu dopisalo. Jutro zobaczymy co test pokaze. Narazie @ jescze nie ma.

Gość princessa.123
A czy wy mialyscie jakies objawy w pierwszym miesiacu ciazy? Czy tylko to przeczucie...

Gość Princessa.123
Odswiezam temat