Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraja

Chciałabym inaczej

Polecane posty

Gość abraja

Mój facet bardzo mnie pociaga.jest nam dobrze razem.Sęk w tym ,że chciałabym urozmaicic nasz seks.Ja lubie eksperymentować,jestem otwarta i lubie poszaleć w granicach normy;)Niestety mój facet lubi monotonie...seks na jezdzca.Tylko i wyłącznie a ja mam rózne fantazje,które spełniałam z nnymi partnerami.Czy on sie boi?Może nie umie?Dodam,że partner jest ode mnie starszy 13 lat.

Gość ojejkuuuuuuuu
on sie moze wstydzić.

abraja ja mam odwrotną sytuację :/ tak to już jest masakra

Gość abraja
Ale nie rozumiem czego ma sie wstydzć?Jestesmy 5 lat razem,mamy dziecko.Widzimy sie nago ;)Przeciez nie powinno być miedzy nami wstydu.Jak ja cos propnuje to on że go naciskam...I temat sie urywa d nastepnego razu jak znowu go podejme...Ja senie wstydze,chociaz mam rozstepy i celulitis(zmore naszych czasów) bo uważam ze nalezymy do siebie łózko to nie miejsce na wstyd.

Moja zona toleruje w zasadzie tradycyjny seks. Owczem lubi jak pieszcze ja oralnie z tym ze ona raczej nie prepada nie mowiac juz o innych urozmaiceniach

Gość abraja
No mój facet nawet juz nie pieści mnie oralnie...ja go tak.Bo lubie mu sprawiać przyjemność.Nie wiem co robić.Na początku myslałam,że może juz mu sie nie podobam ale zaprzecza.Ostatni mi powiedział,że czy jak juz ne będzie mógł to czy nadal z nim będe?To co on juz nie może czy c?Przeciez ma dopiero 39 lat

oj nie wiem moze za czesto na niego? Jak czesto uprawiacie seks?

Gość abraja
kiedys kochalismy se spontanicznie po kilka razy dziennie a nawet całe nocki.a teraz hmmm oststnio miesiąc temu;(

Gość kapryśny_ryj
ja mysle ze juz mu sie nie podobasz, wylecz rozstępy, schudnij (jesli nie jestes szczupla) i znow go podniecisz...

no to fakt nie za czesto :/ współczuje ci nie wiem co naisac moze zaproponuj mu urozmaicenia. gdyby moja zona mi powiedziala sluchaj moze zrobimy dzisiaj to lub to nie odmowilby, wiec pewnie on tez nie

'które spełniałam z nnymi partnerami" Normalna to raczej nie jestes piszac takie kłamstwa. Twój partner po prostu ma czegoś dość w waszym zwiazku. Może twojego ja. Powinnaś dać mu odrobinę luzu. Zaufanie. I przestać wisieć na telefonie przypominając mu, że ty czekasz w domu.

Gość abraja
ale dlaczego kłamstwa.W innych wczesniejszych związkach robiłam z partnerami t na co oboje mielismy ochotę.Czy to przestępstwo,że ludzie tak robią?Ja mam duże potrzeby i jestem wyzwolona.Nie wiem o co ci chodzi,że piszesz iz jakoby wisze na telefonie...Mój partner wie,że mam do niego zaufanie.Nie jestem typem zaborczej zazdrośnicy.

Gość kapryśny_ryj
schudnij, pozbadz sie rozstepow. i od razu zobaczysz efekty.

Gość abraja
on mi nie odmawia...raczejodsuwa ten temat na dalszy plan i czeka az sie po kosciach rozejdzie ;(

Wiem. Lubisz od tyłu. oboje wówczas nic nie robicie. Masz partnera o 10 lat starszego i piszesz, że lubisz świeże owoce. Czy to aby nie brak równowagi psychicznej?

Gość abraja
z chęcia zastosowałabym sie do twojej porady ale nie bardzo mam z czeg zrzucić ;)Rozstepy chciałam usunąc operacyjnie ale mójpartner powiedział,że to blizny za dwage w czase pordu i nie mam sie nimi przejmować.

Gość abraja
ubie od tyłu jak i inne pozycję.Wybrałam starszego bo uważam że a więcej doswiadczenia.Ale wybrałam tez bo go kocham.Z psychika u mnie ok.Jesli masz dla mnie rade przyjme ja tak samo jak Twoja krytykę.Po to sa te topiki.Słuchać,czytać,decydować.

Ty jego nie chcesz słuchać a co dopiero mnie. Inaczej byś tu nie pisała.

Gość abraja
wiesz,ciężko jest słuchać kogoś,któ nie porusza tematu.Monolog to nie dialog.

Gość kapryśny_ryj
kup sobie bielizne erotyczna i zatancz taniec erotyczny. to go podnieci. chcialas konstruktywna rade - masz!

Do ciebie jak do ściany. Na tym obrazu nie powiesisz. Musisz rozumieć, nie nalegać.

Gość crisp all natural
tez bylam 3 lata z facetem starszym ode mnie o 14 lat, pierwsze 2 lata sex wspanialy, moze nie bylo cudow wiankow w lozku ale bylo fajnie, z czasem zuwazylam ze on by tylko w jednej pozycjii caly czas a o sexie oralnym to chyba mialam zapomniec, okej on mi nic ale ja staralam mu siie dogodzic jak najlepiej i myslalam ze w kncu mu sie odwidzi i znow zacznie byc tak jak kiedys. Jak doszlodo tego ze zaciskal nogi zapytany dlaczego odpowiadal ze go to krepuje!!!! a wczesniej nie krepowalo!! pytalam sie probowalam rozmawiac czy ze mna cos nie tak czy co to on na to ze wszytsko okej ale zycie sexualne bylo w gruzach, nie wiem moze jemu bylo dobrze. Dodam ze jestem zadbana szczupla 28 latka i teraz jestem sama bo przez problemy lozkowe ktore on zbywal i nude zaczela we mnie narstac frustracja wiec wole byc sama i czekac na kogos z kim bede mogla dobrze sie rozumiec w kazdej dziedzinie zycia

Gość crisp all natural
i tez mi sie wydawalo ze starszy to bardziej doswiadczony i takie tam, a tu smiech na sali

Gość mona234
mam z moim podobnie.raz w miesiącu próbuję szczerej rozmowy-wtedy przez tydzień trochę bardziej sie przykłada ale tu z kolei ja majac świadomość,że to dla niego poniekąd przymus nie potrafie czerpać z tej bliskości rozkoszy.Tak źle i tak niedobrze...

Gość kapryśny_ryj
rzuc go i poszukaj kogos innego. proste.

Gość crisp all natural
ja probowalam naprawde na rozne sposoby z nim rozmawiac pytalam sie czy ma moze jakies problemy cos go boli, moze ja cos zle robie to odpowiedal ze wszystko okej. Pytalam czy przestalam mu sie podobac czy smierdzi mi z cipki czy co, ze unika, to zawsze wszystko bylo okej tylko go to krepuje , faceta po 40!!! szok jak 14 letni prawiczek!!!pozniej chyba na odczepnego pare dni sie staral a pozniej znow ta sama historia :(( po roku podejsc dalam sie na spokoj

Gość abraja
No to widze ze nie tylko ja mam ten problem

Gość Zaufaj mi...
niech "lekiem na całe zło" stanie się seks analny... Nawet gdy jest na etapie zmiany orientacji - nie odmówi! SPRAWDZONE

Gość moniczkaaaa
Faceci po prostu się słabi zrobili....teraz kobiety dominują i widzę ze nawet przeniosło się to do łóżka....Za jakis czas to ich bedzie co raz częściej głowa bolała............