Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku jejku jej

Z angielskiego na polski - proszę, pomóżcie!

Polecane posty

Gość jejku jejku jej

Hej :) Mam pewną prośbę - znalazłby się ktoś tak dobry, i przetłumaczył poniższe tekściki? Prooooszę 🖐️ Cześć! Słyszałam, że wynająłeś mieszkanie w Londynie. Jestem ciekawa, w jakiej konkretnie dzielnicy? Z ilu pokoi się składa? Jak są rozmieszczone i jak wyglądają? Czy kuchnia jest osobno? Czy łazienka jest razem z WC? Byłabym zadowolona, jeśli mogłabym obejrzeć je w przyszły piątek. Na urodziny dostałam od przyjaciół bilet na Deep Purple. Koncert był niesamowity! Publiczność szalała i śpiewała piosenki razem z wokalistą. Gdy koncert się skończył, udało mi się go zobaczyć przy kiosku, gdzie kupował papierosy. Byłam zaskoczona, ale podeszłam do niego i zrobiłam sobie z nim zdjęcie. Zaproponował też, że podpisze mi koszulkę. Byłam zachwycona.

Gość jejku jejku jej
Ale ze mnie sierota :O Oczywiście, że z polskiego na angielski..

ta strona jest do dupy....owszem przetlumacza zdania alete bardziej skomplikowane sa bez sensu! odradzam translate

Gość jejku jejku jej
translatory są jeszcze bardziej nieudolne niż ja :-p nie umiem i nie lubię angielskiego, na maturze będę zdawać francuski i może niemiecki, a muszę robić te zadania jak wszyscy :O wiem, ze jezyki to podstawa, ale :o :o :o

Gość jejku jejku jej

Hi! I heard that You have found a flat in London. I\'m wondering, which area is it? How many bedrooms? How it\"s look like? Is the kitchen separatly? Is the bathroom with toilet? I would be pleased to view this flat at next friday.

Gość jejku jejku jej
swarovska - dziękuję bardzo :)

I get a ticket on Deep Purple from my friends at my birthdays. The concert was owesom. It was a clear madness, people were singing with vocalist. After the concert, I found him at a newsagent when he has buy a ciggarets. I was surpriced but I went to talk to him and get a picture together. He suggested that he can give me an autograph on my t-shirt. I was delighted! Przetlumaczylam jak umialam. Mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość arabeska0001
Hey!! I have heard that you rented a flat in London.I am curious in which area? How many room has your flat?How do they look like? Is the kitchen separate? Is the bathroom together with wC?I would be happy to see it next Friday. I got a ticket from my friends for my birthday to see Deep Purple concert. The concert was great. It was a madness, people were singing with vocalist. After the concert, I got a chance to see him at the newsagent where he was buying cigaretts. I was surprised, but I approached him and took a picture with him. He suggested also,that he can sign my t-shirt. I was delighted!