Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę przeczytajcie

ciąża/ tak bardzo jej pragnęęęęęęę

Polecane posty

otóż powinnam dostać okres w sobotę . nie dostałam. wczoraj rano zobaczyłam zamiast tego brązową plamkę o średnicy 2 mimilemtrów dosłownie i na tym się skończyło. dodam że miałam bóle podbrzusza i jajnika jak na okres zwykle. trochę się tylko zdziwiłam bo zawsze bolały mnie piersi przed okresem a tu kompletnie nic. i mam dziwnie opuchnięte sutki. dosłownie sutki. zaznaczam że podczas tego cyklu zmieniałam klimat i miałam troszkę stresu. jej, cały czas to uczucie mnie ciągnie na nogę. nie jest to takj do końca ból. batrdziej takie skurcze. cały miesiąc też uprawiałam seks bez zabezpieczenia i do końca.tak co 3 dni. więc można by było podejrzewać ciążę ale z kolei test robiony wczoraj popołudniu wyszedł negatywny. czy może być tak , że przesunęła mi się owulacja o kilka dni, czyli np wystąpiła tydzień temu dopiero i wtedy zaszłam i za wcześnie na testy czy jak?? Boże zwariować można. heeeeeeeeeeeelp a i spałabym 10 godzin codziennie, gdyby oczywiście nie inne zajęcia i praca.np dzisiaj spałam 11. acha i mam 24 lata i to nie byłaby niechciana ciąża. tylko chciana chciana..

Gość a moim zdaniem idz
do lekarza, bo mozliwe ze jestes w ciazy:P

upupupup

Gość margotka3
no to zrób test rano - z pierwszoporannego moczu :))

Test zrób rano. A mierzysz temperaturę? Jeśli jest wysoka to jest duże prawdopodobieństwo że jestes w ciąży.

Gość Misialina
nie wysoka,tylko lekko podwyzszona, tak ok 37,5

Gość Misialina
albo skocz do szpitala i zrob test beta hcg,bedziesz wiedziała na 100%

beta odpada bo mieszkam w irlandii a z testem to może jeszcze zaczekam kilka dni chyba że dostanę w między czasie okres