Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też nie palę

do osób które rzuciły palenie

Polecane posty

Gość też nie palę

Powiedzcie mi - po jakim czasie człowiek przestaje mieć potrzebę zapalenia! Ja nie palę już miesiąc - i coraz bardziej mi się chce! Czy to kiedyś minie???

Gość ale swiniara tlusta
bedzie ci sie chcialo jeszcze dlugo. ja 3 miesiace wytrzymalam :o

Może masz takie napady bo nastawiłaś się na walkę z papierosami :) a jakby zmienić taktykę i wbić sobie do głowy ,że nigdy nie paliłaś? Na mnie to działa ,choć przyznam ,że chęć zapalenia zawsze pozostaje,tyle że nie taka mocna :)

Ja nie palę od 2 dni i chuj mnie strzela :o Uzupełniam się teraz kawą, po 5 wypijam :o ale jak wytrzymam 2 tygodnie to kawę też rzucę. Raz wytrzymałam pól roku i później znowu zaczęłam palić 😭

Gość też nie palę
Nawet kiedy paliła - to robiłam kilkutygodniowe, a nawet kilkumiesięczne przerwy. Paliłam tylko wtedy, kiedy właśnie miałam taką nieodpartą ochotę - a to nie było aż tak często. Właśnie teraz mnie dopadła - i myślę sobie, czy nie lepiej popalić, a potem znów przerwa.

Gość ale swiniara tlusta
fajnie jest tak polalac :) ja jaram dwie paczki dziennie :o niebawem z torbami pojde 😭

Dwie paczki dziennie ?:O musisz pachnieć nieziemsko :O

Problem jest w nawykach. Kiedy chcemy wolne o które musimy zapytać szefa, a wolne nie jest nam potrzebne bo to tylko kaprys, kiedy on się nie zgadza to, tego wolnego potrzebujemy jak wody w upalny dzień... i brzuch nas potem boli, i sie ma dosyć tej pracy i głupiego szefa. Z paleniem jest podobnie. Głód tytoniowy trwa dwa dni, potem to tylko nasza psychika.

Gość też nie palę
coś w tym jest - bo najbardziej odczuwam potrzebę palenia, kiedy nic nie robię. Jak jestem czymś zajęta - to po prostu nie pamiętam o paleniu - i tak miałam nawet wtedy, gdy paliłam. Często przypominałam sobie o tym, gdy np. w tv zobaczyłam kogoś palącego. A teraz chce mi się już 3 dzień, ale próbuję wytrwać. Najbardziej motywuje mnie kasa :-)

Gość PRZECZYTAJ KSIAZKE ALLENA
CARRA "LASTWY SPOSOIB NA RZUCENIE PALENIA (EASYWAY)" - przestaniesz mjiec ochote, bo ta minie nigdy. icbie nie emczy juz glod nikoynowy (ok. 4-7 dni od rzucenia) ale psychiczny :o a tyen nie minie ani za rok, ani za dwa...po prostu poslabnie i bedzie sie odzywal co jakis czas o ile nie non stop... przypisujesz papierosom cechy, ktorych nie posiadaja (ze mneisjzy stres, ze bla bla )...wszytsko to bzdura!!! palenie jest naprawde bez ZADNEGO sensu, ja po przecyztaniu tekj ksiazki otowrzylam oczy i w jednym momencie bez zalu i trudu rzucilam pelnie (2 paczki dziennie).

Gość ale swiniara tlusta
ale ja lubie palic 😭

Gość PRZECZYTAJ KSIAZKE ALLENA
sorry za literowki :P ksiazke znajdziesz w sieci w formie netbooka, ostatecznie dostaneisz ja w empiku chyba lub ksiegarniach ingtenetowych (jelsi upierasz sie by placic ;) )

Gość też nie palę
ok. dzięki - poszukam tej książki!

Gość była palaczkaaaa
paliłam baardzo dużo i długo, 23 lata po ok 1,5 paczki dziennie. Wczoraj minęło 7 miesięcy jak nie palę i jeszcze chwilami nachodzi mnie ochota na papierosa. Okropny nałóg. Ale w tej chwili jest już ok., takie chwile są krótkotrwałe i zaraz mijają. Trzymam za ciebie kciuki :)