Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hell patrol

ja i moj brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość hell patrol

Alez witam w ten cudowny dzionek!Pisze bo mam maly problemik. Otoz moi drodzy, NIE MAM OCHOTY NA SEKS Z NARZECZONYM. I staram sie doszukac stanu tego rzeczy. Po pierwsze, biore diane 35, po drugie od poczatku lapaly mnie roznorakie infekcje z tym zwiazane( zapalenia pecherza, oststnio grzybica pochwy). Odczuwam bol podczas stosunku- gdy moj partner wykonuje mocniejsze ruchy czesto mnie boli w brzuchu( cierpie na zaparcia ostre ale nie wiem, czy to moze miec jakis zwiazek) i jesli juz odczuwam jakas przyjemnosc-nie weim czy to orgazm, bo czuje go jakby mi uderzal w pecherz moczowy jakby mialby zaraz peknac. Narzeczony ma do mnie pretensje , najchetniej kochalby sie 5 razy dziennie a ja mam libido praktycznie zerowe:(

Gość Rocci
pewnie wszystko to co napisałaś powoduje że nie masz ochoty na seks. Myślę, że facet pewnie nie podnieca Cię, na tyle (nie kręci fizycznie, nie podoba się wizualnie) i nie spieszy Ci się dlatego do "tych spraw". A nawet jeżeli twoje libido jest małe to musicie się dopasować i znaleźć środek. Zmuszanie się tylko po to bo jemu chce się kilka razy dziennie-ODRADZAM. Być może też przyczyną jest podłoże psychiczne-może nie kochasz go na tyle być chcieć być z nim blisko lub on w seksie nie jest dobry, nie satysfakcjonujący dla Ciebie. Każdy lubi co innego....

Gość niett
przyczyna mogą byc tez nielwasciwie dobrane tabletki - sama obecnie biore diane i mam ogromna ochote na seks ale wczesniej bralam yasmin i zupelny brak libido a do tego suchosc pochwy ... tak wiec hormony odgrywac tu moga duza role