Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do orientujących się w angiels

Witam, czy może ktoś przetumaczyć tekst piosenki?

Polecane posty

i follow you around. like i follow the sea. but i see you're not. interested in me. and i fall for your shadow. it's all i've got. and when you're walking away from me. all i've got is lost. and i forgot what i'd lost. with this line that i'd crossed. and now everything has changed back to nothing. i see you by the pay phone. as i'm walking home that night. my emotions were unaffected. and my eyes were disconnected. the point is that i've created this crush. to help me out. to help me out of this. twice as lonely. when i'm with you. twice as lonely. but i don't miss you. when you're around

ojj ja w drodze wdzieczności moge pomoc z francuskim>> bez skojarzen tylko;) nie bądźcie tacy!

Gość Tomasz G
upadam obok ciebie, tak jakbym spadał do morza, ale widzę że nie jesteś zainteresowana mną, upadam w twoją szybe, to wszystko co mogę, i kiedy przyjdziesz do mnie bede zgubiony i zapomne ze sie zgubilem z ta linią w ktorą uderzylem i teraz wszystko wraca do nicości, widze cie placąca za telefon i ide do domu tej noc moje emocje sa nieurzeczzywistnione a moje oczy niekontaktują Puentą jest to że tworze zniszczenie, pomoż mi sie wydostać, wydostać z tego, podwójnie samotny kiedy jestesm z tobą, tak samotny ale nie tesknie za tobą gdy jestes dookola

Gość do Tomasza
Od kiedy to SHADOW to szyba? To cien! I follow nie upadam a podazam, ide twoim sladem, cos w tym sensie

no prawie dobrze, dodam ,ze shadow to cien a nie szyba no i arround to w tym przypadku nie dookola tylko w poblizu, obok

ehhh no i czasy jak : I created this crush "......... to nie: tworze zniszczenie tylko "stworzylem to pieklo, to zniszczenie, ten bajzel":P

Chodze za toba, tak jak podazam wzdluz morza, ale widze ze ty nie jestes mna zainteresowana. Chodze za twoim cieniem, to wszystko co moge miec, gubie sie kiedy chodzisz/jestes daleko ode mnie, zapomninam co zgubilem, wraz z ta linia kiedy ja przekroczylem, A teraz wszystko wrocilo jak kiedys, do niczego,slysze cie przy telefonie kiedy wracam do domu tej nocy,moje emocje sa niewzruszone, moje oczy sa chaotyczne, argumentem jest to ze sam stworzylem to cierpienie, pomoz mi wyjsc, pomoz mi sie z tego wydostac,kiedy jestem z toba, czuje sie samotny dwa razy bardziej, kiedy jestes w poblizu , czuje sie dwa razy bardziej opuszczony ale nie tesknie za toba.