Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 86

Kochałam się z Czarnoskórym Mężczyznom ...

Polecane posty

Gość Kasia 86

Witajcie! Tak jak w temacie - ale troszkę źle sie z tym czuje ... Nikt mnie tu nie zna, nie wie kim jestem więć postanowilam ze napisze o tym. To było tak, że byłam na rynku. Akurat wybrałam się na zakupy i chodziłam po różnych stoiskach, sklepach ... w pewnym momencie weszłam do jednego ze sklepów gdzie sprzedawcą był czarnoskóry mężczyzna. W tym sklepie byłam tylko ja i on..Gdy tylko weszłam zaczęliśmy rozmawiać, był bardzo rozmowny, wesoły ... w pewnym momencie zaczęliśmy rozmawiać o seksie!!! Nie wiem jak to się stało on coś chyba zażartował na ten temat ja dodałam swoje a potem to już tak na poważnie... Podszedł do mnie zaczął zaczął prawić mi komplementy na temat mojego ciała, deliktanie zdejmował mi ramiączka od bluzki... potem szybko zamknął sklep. Bardzo dziwnie się wtedy poczułam ale nic nie powiedziałam... Potem gdy znów do mnie podszedł zaczął ściągać ze mnie bluzkę, pieścić mój biust... schodził w dół ... Potem zdjął spodnie, koszulke... Wiecie co było dalej ... Było mi bardzo przyjemnie ale tak jakoś dziwnie sie teraz czuje dlatego pisze o tym... Czy Wy dziewczyny też kiedyś przeżyłyscie seks z czarnoskórym facetem ?? P.S. Obraźliwe komentarze proszę zachować dla siebie.

Gość Z MENSZCZYZNOM CZEBA BUŁO

Gość xXxSweetxXx
Niwazne co zrobilas zapomnij o tym >> Mi tez sie podobal czarny i dalam nawet taki temat na kafeterie i wszyscy zaczeli mnie wyzywac od szmat ..;/;/;/ Bardzo to jest niemile > Ale trzymam twoja strone :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość marna prowokacja ty
ladacznico!!!!

Gość Kasia 86
Mówię wam, takiej wielkiej pały to zaden Polaczek nie ma :P

Gość Kolejna zoofilka
Napisze jeszcze raz: Puścić z czarnuchem się możesz, ale nie pokazuj się w kraju. Polska pula genowa posiada wystarczająco cech zwierząt, aby dodawać do kompletu cechy małpy 🖐️

Gość Kasia 86
Przepraszam za błędy, ale to nie jest najważniejsze. To był poprostu przygodny seks który nic dla mnie nie znaczy ... ale ... no właśnie ciagle o tym myślę ... dziwne uczucie ...

Gość wituś - sprytuś
też miałem czarnego kochanka:P

Gość Kasia 86
Dlaczego zoofilka ??? ja nie kochałam się ze zwierzęciem tylko z człowiekiem więc darujcie sobie głupie komentarze ...

Gość naprawdę słabiutka provo
musisz sie jeszcze sporo podszkolic żeby kogos nabrać :D 1/10 na zachętę

Gość Kasia 86
To nie jest prowokacja... chce poprostu poznać odczucia kobiet które przeżyły to samo co ja ... Widzę, że złe forum wybrałam bo nic tu nie wnosicie ...

Gość podobasz sie pewnie
MĘŻCZYZNOM ! :D Pisz następną bajkę ale bardziej sensowną ! I nie musisz w niej być koniecznie łatwizną .

Gość Od kiedy murzyni to ludzie
? To tego dumnego tytułu, prawo mają jedynie biali i Azjaci. Żydzi, Arabowie, Latynosi itp to PODludzie. Natomiast czarni stoją najniżej... reprezentują jeszcze niższą wartość od rasowego psa 🖐️

Gość mała czarna233
Sweet: idź na swój topi gówniaro.. (na marginesie- panienka ma 14 lat )

Gość co to znaczy że nie znaczy
przygodny sex który nic dla ciebie nie znaczy ? To kto ty jesteś ? Zaznaczyłas ,że nie chcesz aby cię potępiano i nazywano dziwką.A więc co ? Darmowa cichodajka ?

Gość Kasia 86
nie to nie moje tematy ... ale jesteście nienormalni ... ja tylko prosiłam o pomoc kobiet które też przeżyły to co ja ... bo naprawde to nie daje mi spokoju

Gość bral cie gleboko
w gardlo soim drągalem?

Gość Kasia 86
A wiecie co mi się w nim najbardziej podobało? Smak spermy. Pyszna była, taka bananowa, to chyba skutek diety ale smaczna jak budyń bananowy. ps. to był podszyw, temat to nedzna prowokacja że az dziw że ktoś na to gówno odpowiedział :P