Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaa

moze mi ktos wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość blondynaaaa

jestem inteligentna, ladna kobieta. Bardzo zadbana. mam dobra prace, wynajmuje mieszkanie. mam prawo jazdy i samochod. jestem zaradna, samodzielna. skonczylam dobre studia. na co dzien jestem optymistka. znam swoja wartosc. jestem pewna siebie, wesola. bylam z facetem dwa lata. potem on mnie zostawil. ma nowa dziewczyne. rozumiem gdyby zostawil mnie dla lepszej ode mnie, ale dla takiej? niska, brzydka, niesmiala. jakies beznadziejne studia. pracuje jako sekretarka:O ubiera sie nudno. nie mam prawa jazdy. wciaz mieszka z rodzicami, a ma 28 lat. taka szara bura mysz:O co on w niej widzi???

Gość brunetkaa
pewnie to czego nie widzial w tobie.

Gość blondynaaaa
ale ona JEST gorsza. w zaden sposob nie moze sie ze mna rownac. jest przecietna i brzydka. nic w zyciu nie osiagnela.

Gość widocznie ma cos
czego tobie brakuje

Gość zostawił cie
bo jesteś pusta i zadufana w sobie

Gość a dlaczego zaraz
Jest lepsza w łóżku.

Gość blondynaaaa
nie jestem ani pusta ani zadufana w sobie. po prostu znam swoja wartosc. sama do wszystkiego doszlam ciezka praca, wiec nie bede udawac ze to tylko przypadek. a tamta jest beznadziejna. jak w wieku 28lat mozna mieszkac z rodzicami. i co to w ogole za praca- sekretarka?

Gość blondynaaaa
watpie czy jest lepsza. w lozku zawsze nam bylo bardzo dobrze. nigdy nie narzekal:P

Gość fogofogo
Wiesz dlaczego tak się stało??? Przeczytaj to co napisałaś,to może wywnioskujesz z tego,że jesteś zbyt zadufana w sobie i masz charakter wywyższający się.

Gość blondynaaaa
nie wywyzaszam sie. pisze jak jest. osiagnelam sporo i jestem ztego dumna. nie pasozytuje na rodzicach. a tamta niczego nie ma. w dodatku naprawde jest szpetna. malo zadbana. niska.

Gość grgrgr
moze dlatego Cię zostawił bo wszystko krytykujesz i i oceniasz ludzi nie poznając ich ?? może dla niego nie liczą się osiągnięcia ale podejście do pewnych spraw? może się kłóciliście często? masz w ogóle jakieś wady??

blondynaa tutaj nie chodzi o tą dziewczyne :D ze jest taka i owaka :D tutaj chodzi o faceta !!! a raczej o to że totalnie i z góry cie olał :D Twoja złosc skupiła sie w tym momencie na bogu ducha winnej dziewczynie , no ba na facecie skupic sie nie mogła był zbyt wspaniały ?

Gość blondynaaaa
nie krytykuje wszytskiego a oceniam ja po tym co wiem. nie znam jej osobiscie wiec nie wiem czy jest fajna, czy nie, ale poza fajnoscia, to sie jeszcze liczy zaradnosc zyciowa, samodzielnosc. Jeli ktos majac 28lat mieszka z rodzicami, a prace ma beznadziejna(sekretarkami zostaja dziewczyny, kore nie potrafia niczego poza odbieraniem telefonow) to albo jest totalnym leniem, albo ofiara losu. widzialam jej zdjecia. jest krotka, nieproporcjonalna, xle ubrana, źle uczesana, pryszczata(!!!). To niby co on w niej widzi? facet przystojny, inteligentny, ambitny. oczywiscie ze sie klocilismy, ale zawsze potem godzilismy sie namietnie;) pewnie mam wady. jestem perfekcjonistka, jestem bardzo ambitna. w pewnym sensie jestem pracoholiczka.

Gdybym byla tym facetem zostawilabym Cie za Twoje krytykanctwo. Nie chodzi o to, co osiagnelas lecz o to jaki masz stosunek do otaczajacego Cie swiata i ludzi. Jest w Tobie duzo zawisci, zazdrosci i pychy. A to wady, ktorych zadne wyksztalcenie nie zmieni. 🖐️

Gość ...zielonejabluszko...
ona ma cos czego za pieniadz ty nie mozesz dostac...

Gość grgrgr
moze po prostu mial cię już tak dosyć że znalazł sobie twoje totalne przeciwieństwo? to by miało sens skoro ty jesteś pracoholiczką itd a ona leniem itd ...

Gość blondynaaaa
zrywalismy kilka razy. tzn ja z nim zrywalam, ale on zawsze do mnie wracal. na kolanach. kochal szalenczo. nieba chcial przychylic i co? nagle mu sie odmienilo? zostawil mnie, a po kilku miesiacach poznal tamta. pasozyta i pijawke. nie znam dziewczyny osobiscie, ale to jak zyje o czyms swiadczy.

Gość blondynaaaa
ok. znalazl sobie przeciwienstwo, ale jak w ogole mozna byc z kims, kto sobie bimba na wszystko. jak on chce w pzyszlosci zalozyc rodzine z kims kto bedzie na nim zerowal. nie jestem krytykantka. zastanawia mnie po prostu jak taki facet chce byc z kims takim jak ona.

Gość grgrgr
znajdziesz sobie lepszego a nim się nie przejmuj ani nią a co do pijawek to...mój brat jest wojskowym i jego żona ma 25 i nigdy nie pracowała teraz konczy studia a potem robi podyplomowe!-Ja zaczęłam prace dorywcze jak miałam 14 lat Założe się że jak skończy studia to będzie chciała mieć dziecko i nigdy nie będzie pracować on jeździ na misję itd a ostatnio dzwonił do mojej mamy żeby mu studia zasponsorowała jesteś zazdrosna o nią ,ale skoro jest od Ciebie gorsza to ja nie widzę sensu...

Gość oliwia 78
a jaki facet będzie chciał być z kimś takim jak Ty autorko??

podszyw :) nie ma takich kobiet :) przynajmniej wierze ze nie ma w moim miescie takich dziewuch :P bo strach na ulice wychodzic :P:P:P

nie jestem krytykantka. zastanawia mnie po prostu jak taki facet chce byc z kims takim jak ona przeciez zaprzeczasz sama sobie :P przestała bys sie juz osmieszac kobieto ..ewentualnie prowokatorko :P

Gość bujaka
zastanawia mnie twoja teoria na temat sekretarek... Ty chyba kuźwa nie wiesz, jak sie na takim stanowisku pracuje.

Gość Extensa
wogole wrzuc jej fotke...ocenimy ja z wygladu ;]

Gość blondynaaaa
nie mam o co byc zazdrosna. nawet o niego nie jestem, bo zupelnie mi do niego uczucie przeszlo. przez te pare miesiecy, gdy nie jestesmy razem, uslyszalam od znajomym kilka rzeczy na jej temat, a potem z ciekawosci obejrzalam sobie jej profil nk. zalamka totalna. nawet o wyglad chodzi. ja jestem wysoka, proporcjonalna, mam swietne nogi (opinia innych ludzi), dlugie blond wlosy, duze piersi i bardzo dbam o siebie. dobre kosmetyki, dobre ubrania. powiedzie ze sie chwale, ale trudno:O on zawsze mowil ze jestem kobieta z jego marzen. a teraz jes z jakas karlowata brunetka. blada jak sciana. z krostami. z beznadziejna fryzura i ubrana bez ladu i skladu. zreszta pensja sekretarki raczej jest za mala na to zeby porzadnie zadbac o swoje cialo. a wyglad to dopiero wierzcholek gory lodowej.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a nie pomyslalas dziewucho ze moze ona pomaga swoim rodzicom finansowo?