Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaa

moze mi ktos wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość Me Got Ka
JEzeli jest tak jak piszesz to znaczy ze zupelni enie rozumiesz zycia, a twoi znajomi sa tak samo zakreceni jak ty. JAK SE POSCIELESZ TAK SIE WYSPISZ

Gość bujaka
a nie przyszło ci do głowy, że może on ma po prostu dość pustej wypacykowanej lali ?

Gość bujaka
przecież wyglad to dopiero wierzcholek gory lodowej :P

Gość bujaka
a gówno prawda- ani razu przez rok pracy jako sekretarka nie zrobilam kawy. Za to dzień w dzień muszę na 3 języki tłumaczyć jakieś popieprzobe umowy z klientami, pełnomocnictwa i w pipe innej roboty. I uwierz mi, czasem wolałabym gary zmywac

Gość blondynaaaa
pomoc finansowa dla rodzicow? a moze lepiej by zrobila majac lepsza prace i wiecej niz 1500 na reke. nie siedziala by rodzicom na glowie i jednoczesnie moglaby im pomagac.

Gość blondynaaaa
ze ma dosc pustej wypacykowanej lali? niby mnie tak? to ze dbam o siebie raczje dobrze o mnie swiadczy. a jesli poprzez "dbanie" rozumiecie solarke i tipsy to daleko mi do tego. do pustej tez mi daleko. pusta lala nie osiagnelaby tego co ja. raczej ona jest pusta, bo leniwa i niezaradna.

Hihi, dobre sobie. Wytlumaczylam Ci juz wyzej ale po Twoich kolejnych wypowiedziach dodam jeszcze, ze bardzo musial zabolec Cie fakt, ze ten, ktory "na kolanach zawsze Cie przepraszal i wracal", teraz tego uczynic nie chce. Bardzo Cie to boli, dlatego mimo, ze ,jak piszesz - "nie znasz jej" - jestes w stanie znalezc u niej wiecej wad niz zalet. Smutne i nie godne osoby zaradnej i wyksztalconej :D Proponujedac nie tlumaczyc autorce, ona doskonale wie, ze jest intrygantka. 🖐️

Gość bujaka
taaaaa driga autorko, po prostu boli cie, że zostawił "kogoś takiego jak ty" i koniec :) A co najlepsze, nie zamierza wracać :D

Gość hft
a to zdjęcie ładne :D

Gość blondynaaaa
nie twierdze ze nie ma zalet.oceniam ja po opiniach znajomych i zdjeciach. nie wypada dobrze. wrecz fatalnie.

że tak spytam wiec taka zyczliwa i skromna osoba jak ty moze mogła by pomóc w znalezieniu kolezance lepiej płatnej pracy ;) dobry uczynek bys miała ... a moze i facet by wrócił do ciebie ? jak by zobaczył ze masz dobre serce i nie jestes zgnusniała i zadufana w sobie intrygantka ;)

Gość bujaka
a osoba na tym zdjęciu jest śliczna. I jakbym była facetem, to bym jej nie zostawila :P

Gość blondynaaaa
piekne zdjecie:O nos krzywy i retuszowane krosty:O

Gość blondynaaaa
wiesz moze i bym jej znalazla parce, ale jej "kwalifikacje" sekretarki na nic sie zdadza w mojej firmie. jakas filologie skoczyla:O

ogólnie prowokacja i był już kiedyś podobny temat........

Gość bujaka
no i ja też po filologii, i nie uważam sie za kogos gorszego:) Możesz sobie teraz i po mnie pojeździć, też mam krzywy nos :D

Wszyscy Ci mówią tu jedno: znalazł w niej coś, co go ujęło, a czego nie miałaś Ty...i najwidoczniej to, co w niej znalazł, przeważyło nad wadami, które wg Ciebie ona posiada...Przecież to proste...

BTW ----> po namyśle sądzę, że to prowokacja...a jak nie - no comments!

Gość blondynaaaa
to nie jest prowokacja. gdyby moj byly znalazl sobie dziewczyne, ktorej ja do piet nie dorastam, to nie mrugnelabym okiem. nie jestem idealem i sa kobiety lepsze ode mnie. ale TA dziewczyna jest beznadziejna. a przynajmniej nie nadaje sie sie dla takiego faceta jak on. tak macie racje. czuje sie zle, bo facet zamienil mnie na jakas niewydarzona mysz. obnizyl poprzeczke do jakiegos minimum:O to mnie boli, a nie to ze w ogole z kims sie spotyka.

Gość bujaka
pierdolisz, jakby zmienił na lepszą też byś jęczała że jak on mógł. Skończ już się ośmieszać

No cóż...teraz musisz pogodzić się z faktem, że są na świecie kobiety, który wg Ciebie są "beznadziejne" ale jednak potrafią ująć - jak to napisałaś - ambitnego i inteligentnego faceta....To oznacza jedno: że jednak Ona nie jest aż tak "beznadziejna" jak sądzisz...Może jest mądrzejsza niż Ci się wydaje? Może daje mu więcej ciepła i miłości? Skąd to możesz wiedzieć? Nie znasz jej, nie wiesz też, jak wygląda ich związek...I pamiętaj: z opowieści "życzliwych" znajomych, jaka to ona nie jest albo jak to nie wygląda ich związek, prawdy się nie dowiesz...

Gość blondynaaaa
rozumiesz ze mnie juz na nim nie zalezy. nawet sie ciesze ze nie jestesmy razem. nic do nich nie mam. nie rozumiem tylko jak tak mozna obnizyc wymagania i zadawac sie z jakas ofiara losu, szczegolnie ze na pocztaku mial bardzo wysokie wymagania i dlatego wybral mnie.

Gość Czy masz samoocenę
1. Na zdjęciu jest ładna dziewczyna. 2. Twój charakter, na podstawie wpisów z tego wątku, jest straszny. 3. Jeżeli kilka razy się przedtem rozstawaliście i potem schodziliście to jedyne pytanie jakie można zadać to dlaczego on jednak tyle razy wracał. Rz można dać szansę ale z Twoim charakterem to należałoby uciekać od Ciebie po tygodniu.

Gość blondynaaaa
jest beznadziejna. w towarzystwie malo sie odzywa, taka spokojna i zdystansowana jest do wszystkich. siedzi z boku wystraszona. znajomi mowili rowniez ze nie potrafi tanczyc, porusza sie jak klocek i ma paskudne dlonie z poobgryzanymi paznokciami. to jest fajne? milosc to nie wszystko. Trzeba miec jeszcze o czym z kims rozmawiac. trzeba miec mozliwosc pokazania sie z taka osoba.

Gość blondynaaaa
wracal bo mnie kochal i chcial ze mna byc. proste.

Gość ta dziewczyna....
Na tym zdjeciu jest bardzo ładna i ma to \"coś\'.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie jest piekne chociaz nieco za ciemne i malo widac...a teraz pokaz woje zdjecie zobaczymy ktora z was ladniejsza...=]

Gość bujaka
kurde,to ja tez jestem ofiara losu... dobrze ze sama mieszkam, ale niestety, skończyłam "jakąś filologię", pracuję "tylko jako sekretarka", zarabiam "nędzne 2.000"... ale przynajmniej nie mam tak zjebanego charakteru jak ty i facet nie zostawia mnie dla innej :O