Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaaa

moze mi ktos wytlumaczyc?

Polecane posty

O fuck!! Pamela Anderson!! Ratunku!!!

Gość bujaka
oczywiście, on może mieć każdą, ALE NIE KAŻDA MOŻE MIEĆ JEGO :P:P I tu cie boli laleczko :) A właściwie dlaczego w tym topiku wyszukujesz wady tamtej dziewczyny, może po prostu lepiej zastanowić się, DLACZEGO się rozstaliście, co JEMU nie pasowało, co JEGO denerwowało, i dlaczego on tym razem nie wrócił ?? Nie dziwi Cię to?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buhahahahahahaha!DODA!

Gość niezobowiązująca sugestia
my pewnie byśmy się zastanowiły nad sobą, a nie udawały księżniczek! Oczywiście każdy ma prawo się wkurzyć. Ale to nie to samo co niesprawiedliwie oceniać drugą osobę której się nie zna. Może zadzwoń do swojego ex i zadaj mu pytanie dlaczego ona? Pdejrzewam że pojawi się wiele odpowiedzi których my tutaj udzieliliśmy.

Gość blondynaaaa
juz pisalam, ze nie mam nic przeciwko sekretarkom i ze sa potrzebne, ale trzeba to traktowac jako prace tymczasowa, dorywcza. bedac w jej wieku powinno sie miec jasny plan i wyznaczony cel i byc chociaz w polowie swojej sciezki kariery. ja mam wysokie wymagania i rzeczywiscie osobyk ktore nie moga im sprostac uwazaja ze jestem suka. ale skoro ja, bez niczyjej pomocy, tak duzo osiagnelam, to wiem, ze mozna. i mam prawo wymagac tego od innych. to zdjecie nie jest moje. nie ubieram sie jak tandeciara, w przeciwienstwie do kobiety ze zdjecia mam klase.

wlasnie...1000000%racji!

to do niezobowiązująca sugestia

Trele morele...to też moglibyśmy pisać, bo i tak nikogo nie słuchasz...Ty wiesz swoje i kropka! Racja? :-P

hahahha wypowiedzi dody 2 poprawiają humor prawda???? Takie panienki są jednak potrzebne aby każdy mądry facet który się na taką wyrachowaną pipę nadzieje docenił NORMALNE kobiety! :)

Gość blondynaaaa
nic mnie nie boli. wcale nie chcialabym juz z nim byc. bylo minelo. ja poszlam do przodu, on sie zatrzymal i nie mialam zamiaru na niego czekac. nie wyszukuje jej wad. powtarzam opinie znajomych, pisze co o niej slyszalam i pisze co widze na zdjeciach.

Takie panienki są jednak potrzebne aby każdy mądry facet który się na taką wyrachowaną pipę nadzieje docenił NORMALNE kobiety! oj tak...

aaaaaaaaaaa;) więc moze zostawimy księżniczkę dodzie samą niech jak w bajce dalej mówi sama sobie jaka jest śliczna, zajebista, wykształcona. Nawet facet który może mieć każdą sie zatrzymał kiedy ona poszla dalej! Makabra !

Gość bujaka
chyba aż dam to mojemu facetowi do poczytania. Ubaw po pachy.

Gość blondynaaaa
gdyby zalozyc temat "jestem beznadziejna, mam 28lat, zero osiagniec na swoim koncie, pracuje jako sekretarka i mam pryszcze", to byscie od razu napisali, ze dana osoba przegrala zycie. czepiacie sie mnie, bo otwarcie mowie co mysle. bo sie cenie.

Gość bujaka
ty się nie cenisz. ty się przeceniasz.

Spróbuję raz jeszcze, a nuż tym razem coś do Ciebie dotrze...a więc: Ty - masz wady, których On nie mógł zaakceptować...Ona - ma coś, czego Ci brak, i co wg Niego jest o wiele więcej warte niż to, co sobą prezentujesz...Proste? A jak jesteś ciekawa, czego Ci brak, co posiada Ona - zadzwoń do Ex, jak radziła moja przedmówczyni, i będziesz wszystko wiedziała... Moja rada: zmień swój stosunek do innych ludzi. Wiesz co? Mam 28 lat i widzę po swoich znajomych, że też jeszcze nie odnaleźli swojego "celu" w życiu, ale NIGDY nie powiedziałabym, że są BEZNADZIEJNI czy BEZWARTOŚCIOWI! Ale to do Ciebie i tak nie dotrze, prawda? (kolejna znacząca pauza) :-P

Bujaka będziesz miała super śniadaie do łożka jak przetrawi że nie ma w domu takiego babiszona! Powinnismy chyba podziękować księżniczce, że świat sie kręci tylko dzięki niej. Wszyscy się zatrzymują, albą są mało ambitni, albo rodzą się głupi.... KRóóóóóóóóólowo dziękujemy!!!!!!!!

Gość blondynaaaa
kilka dni temu wkleilam tu swoje zdjecia i nie bylo slowa krytyki:P

Niezobowiązująca -----> dokładnie! Chwała Ci królowo! Ave!!! Ave!!! BTW ---> ja nadal uważam, że to prowokacja, to niemożliwe, że takie kobiety łażą po świecie...ale ubaw po pachy i tak mam!

niezobowiązująca sugestia wiesz?uwazam ze lepiej dac sobie spokoj z ta KSIEZNICZKA...nie warto jezyka strzepic...

Gość blondynaaaa
nie mam zamiaru do nikogo dzwonic. to jest jego wybor i ja to szanuje. i wszystko mi jedno z kim sie umawia. ok. znalazl w niej cos czego nie znalazl we mnie. tylko czemu obnizyl swoje wymagania tak bardzo. jest mnostwo uroczych dziewczyn z klasa, ktore posiadaja ten sam zestaw zalet co tamta. mogl lepiej wybrac.

aaaaaaaaaaaaa -----> zgadzam się...prowokatorka ma radochę przed kompem, że jej odpowiadamy...Uciekam dziewczyny!

Gość bujaka
powaznie mu to pokażę. A co powiesz o moim facecie, który dopiero kończy studia, a ma grubo ponad 20 lat, jest tylko informatykiem, a nie jakimś prezesem, mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, nie ma samochodu, ale za to kocha mnie na zabój, mogę na niego liczyć w każdej sytuacji.? A, i nie umie tańczyć :) CHYBA GO ZOSTAWIĘ :P

więc może załóżmy sobie temat o takich zwykłych, małowartościowych kobietach jak my i poklachajmy.... co wy na to ???

Gość bujaka
"to jest jego wybor i ja to szanuje. i wszystko mi jedno z kim sie umawia" no przecież sama sobie przeczysz :) a co do klasy.. klasę się ma albo się nie ma, ciebie się tyczy tylko druga opcja, i klasy za kasę nie kupisz.

Gość blondynaaaa
no tak. lepiej byc zahukana skromnisia, bo jak tylko sprobujesz byc pewna siebie, to cie nazwa suka:O nie jestem zadna ksiezniczka. nikt mi niczego nie podtykal pod nos. nigdy nie wykorzytywalam swojej urody zeby cos zdobyc. ciezko pracowalam na to co mam i jestem z tego dumna.

Gość harpagan na twojej
wedlug mnie przestraszyl sie ciebie tzn bylas jak chlop w tym zwiazku wszystko sama i pewnie na pytanie czy moge ci kochanie pomoc mowilas nie! umiem sama ... masz odpowiedz faceci lubia pewne siebie kobiety ale nie na ldugo bo czuja sie pozniej zagrozeni i zanizaja swoja wartosc siebie czyja sie bezuzyteczni i jak cioty ...

Gość bujaka
a tam pierdolisz, ja jestem pewna siebie i nikt mnie suką nie nazywa :) Ale jest różnica między pewnością siebie a wyniosłościa, tylko ze ty tej różnicy nie widzisz. W życiu by mi nie przyszło do głowy pisać na forum, że facet zamienił mnie na gorsza... ale przecież nie ma gorszych ode mnie prawda? :) To smutne :)

Gość blondynaaaa
bujaka- informatyk to zawod z przyszloscia. jesli facet ma sile i checi skonczyc studia to gratuluje. bo wazne jest zeby sie caly czas rozwijac, a nie majacjuz niemal 30ke na karku zatrzymac sie osiasc na laurach. nie przecze sama sobie. szanuje jego wybor. nie bede przeciez wtracac sie w ich zwiazek bo i po co. zdziwilo mnie tylko ze facet z klasa zainteresowal sie taka mysza.

Gość harpagan na twojej
bujaka dokladnie ... haha blondyna zamiast zalic sie na forum czemu nie znajdziesz sobie nowego skoro jestes taka łał!