Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska18

Czy ja naprawdę jestem GRUBA ?!

Polecane posty

Gość grubaska18

Jakis czas temu usłyszałam od kilku osób że jestem gruba. Powiedzieli to żeby zrobić mi na złość, czy naprawdę jestem gruba? :( Nawet mój chłopak mówi, że wyglądam "szeroko" szczególnie w biodrach i że mam "duże" nogi :( Proszę, piszcie szczerze, to dla mnie bardzo ważne i darujcie sobie uszczypliwe uwagi :( Tu zdjęcie --> http://yfrog.com/alresizeof12j

Gość pociesze
a tam gruba, typowa figura gruszki. Masz normalną urodę, tylko niestety w dobie dzisiejszej normą jest lekka niedowaga

Gość ninka123
wydaje mi sie, ze nie. masz fajna talie, nogi z przodu wygladaja ok.

Gość grubaska18
tylko robiłam juz bardzo wiele i moja waga jak i centymatr ani drgnęły :( kilka lat temu bardzo mi dokuczano jesli chodzi o moją tuszę :(

Gość Mala_09
mi sie wydaje ze normalna...

jako grubej to nym cie nie okresliła...ale jesli zrzucisz pare kilo, to bedziesz jeszcze zgrabniejsza:) bo fakt faktem, masz dosc ladne proporcje :)

Gość przecie to nie gruszka tylko
klepsydra

Gość fogomogo
Jako kobiecie wydaje mi się,że masz ciut ciałka za duzo,ale wygladasz całkiem apetycznie.

hmm... gruba nie jesteś, ale tak jak napisała -Carolyna- troszkę kg mogłabyś zrzucić, wtedy byś ładniej wyglądała :)

Gość elmexxxxxxxxxxxx
schudlabym na twoim miejscu ok10 kg moze troszke mniej wtedy bylabys drobna i zgrabna:) bo teraz troszke jak slonik.

Gość grubaska18
kiedys mnie zdefiniowano jako "kręgla" bo mam mały biust. najwieksze kompleksy mam jeśli chodzi o brzuch i uda :(( ćwiczyłam, smarowałam się różnymi rzeczami, stosowałam diety i nic :( teraz mam zamiar iść na rollmasaż i do diety stosować lineę, miałyście z tym coś wspólnego?

Gość grubaska18
elmexxxxxxxxxxxx - mi jest trudno zrzucic 2kg a co dopiero 10 :(((((((

może jakaś dieta plus ćwiczenia na odchudzanie? nie wiem... ja z kolei chcę przytyć ;)

Mim zdaniem wygladasz dobrze. Ladna pupka, a nie jakas plaska. Mam podobna figure, ale niestety mam duzo wiekszy brzyszek:( gdybym wygladala tak jak Ty byalam bardzo zadowolona:)

a dla mnie to masakra ze chlopak mowi dziewczynie takie rzeczy. ok, ja tez nie wymagam zeby mój mi tylko słodził no ale takie wpedzanie w kompleksy? mógłby byc subtelniejszy:O Nie jestes gruba..tak jak ktos wyzej napisał masz proporcje a to sprawia ze cala sylwetka jest seksowna:)

Gość grubaska18
Energiczna Trzydziestolatka - tylko to są kobiety w kwiecie wieku, dojrzałe i im jest ładnie z taką figurą, a ja wśród rówieśniczek czuję się jak hipopotam :(

Gość Mala_09
umow sie z kims na regularna jazde na rowerze albo bieganie, cwicz w domu sama do tego stosuj jakis balsam i zdrowa diete :) i cierpliwosci! :)

ja niewiem co to za moda na chudzielce;/ wkurza mnie to juz;/ gdzie sie nie obejsze wszedzie jakiesz szczupaki;/ co za swiat...

Gość grubaska18
dziekuje za miłe i te mniej miłe słowa :) mówi to, bo jak twierdzi, chce byc ze mną szczery.. nie mówi "jesteś gruba" tylko "masz duże uda" czy coś w tym stylu..

Gość grubaska18
stosowałam cwiczenia, diete, balsamy przez dwa miesiace i nic :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie wiem co sie z tymi ludzmi porobilo...jak nie jestes sucha jak wior to jestes zaraz wielorybem...beznadziejnie glupi poglad...

Gość tysiamia
A ja Ci polecal Fat burnera firmy MLO. Biorę te tabletki od miesiąca,i poprawa jest ogromna,i to nie tylko w kg,ale w takim odtłuszczeniu :-) Teraz ważę 65 kg przy 173 cm,ale jeszcze i tak z 6 kg conajmniej chce zrzucić. Dzis kupilam drugie opakowanie Fat burnera,i mysle,że wynik będzie jeszcze lepszy niz przy pierwszym,bo nie trzymałam za bardzo dietki :-) A teraz powaznie sie za to wezme :-)

Gość Mala_09
widocznie dwa miesiace to za malo ja schudlam 7kg w pol roku wiec cierpliwosci po prostu rob to regularnie i wprowadz to w zycie na zawsze zeby nie bylo tak ze miesiac nie widzisz efektow i koniec... zreszta samej na pewno mniej sie widzi niz gdy ktos patrzy z boku.

Gość omg ludzie...
kiedy juz musicie pokazywac swoje foty w necie nie mozecie dobrac gaci i stanika od kompletu? Oo co to za moda zeby nosic bilay stanik i fioletowe gacie...

Gość grubaska18
omg ludzie... - naprawde to dla Ciebie taki problem :/ ?? musztarda - o właśnie " spora" to jest jak ktoś delikatnie chce powiedzieć, że gruba... martwić, to się martwię, ale jak już pisałam ćwiczenia i diety nic nie dają :(

najwazniejsze ze ty się dobrze czujesz, masz normalną budowę ,dokladnie gruszki, jak dla mnie moglabys zrzucic 5 kg i byloby juz na prawde okay, bo zlecial by brzuszek i tluszczyk na pleckach

Gość jakimowiczlll
jak dla mnie niestety tak :( ale nie wyglad jest najwazzniejszy...musisz czuc sie dobrze w swojej skorze :) Pozdrawiam