Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska18

Czy ja naprawdę jestem GRUBA ?!

Polecane posty

Gość grubaska18
lekarz powiedział mi że 63 kg to nie jest nadwaga, wiec w Twoim przypadku agwora to jak wyjedziesz poza 57 kg na pewno nie bedzie nadwaga.. to juz moim zdaniem jest chore, liczenie kalorii i w ogole ta pogon za jakąs magiczną granicą 55 kg.. bmi mam prawidłowe, wiec nie mam nadwagi ani nie jestem otyła. poza tym ja nie mowie, ze tak bedzie zawsze, Ty to zasugerowałaś...

Gość Antosia89
Śnieżynko, ale ramiączka podciągnięte dobrze to podstawa!:) Dlatego wiele kobiet je podszywa.. A bra-fitting aż taki straszny nie jest :) Tylko musiałabyś pozamawiać poprzymierzać różne modele a fotki wysłać do galerii, albo wstawić na wizażowy wątek. :) A jak coś to służę radą:) Co umiem to poradzę.

Gość grubaska18
no zmierzyłam się i wpisałam na tę stronę, ale wyszło mi, że powinnam mieć 65 H :/ w co nie uwierzę, bo noszę miseczkę B albo A i w stanikach i w gorsetach i w bardotkach, moja mam nawet H nie nosi wiec chyba sobie nie dam tego wmówic :p

Gość Antosia89
grubasko18 65H to nie jest duża miska tylko zmniejszając obwód zwiększa się miseczkę. Aczkolwiek jesli chcesz chodzi w swoich powyciaganych a/b to chodz, biust ci obwisnie i znow bedziesz narzekac jaka to jestes... Tyle kobiet juz jest uswiadomionych ale nie Polki zawsze ieee... Wszystko co nowe to zle, a ja gadam glupoty. Ale jak kto chce. To nie mój biust. A wałeczki nad obwodem robią ci się przez zle dobrany stanik.

Gość Antosia89
Poza tym zainteresuj sie troche bielizna.... Nie ma miski H Przeciez 70A i 90A to chyba inna miseczka nie? Powinnas o tym wiedziec. Nie a miski bez obowdu.

Gość DR.DRE
SWIETNA KOBIECA FIGURA, DZIALAJĄCA NA ZMYSLY FACETÓW, PRAWDZIWA Z CIEBIE KOBIETA, NIE ZACZYNAJ SIE ODCHUDZAC BO TAK MASZ BIODERKA ZBUDOWANE, SZKODA CZASU... A TWOJ CHLOP TO KAWAL CH...JA RESZTA DZIADA....

Gość Antosia89
I jesli tak naprawdę nie wierzysz to radzę obejrzec jakiś odcinek polskiej edycji Jak dobrze wyglądać nago. Gdzie Ewa Michalak (czołowa polska bra-fitterka), uświadamia kobiety jaką sobie krzywde robią za lużnymi obwodami i za małymi miseczkami. Dobrze dobrany stanik poprawia wyglad całej sylwetki. Ot co!

Gość tez mam taka figurke
tylko powyzej pasa chudsza jestem bo zebra mi wystaja. ale najwieksza zmora jest celulit on wszystko psuje

Gość DR.DRE
JA NIE WIEM CZY WAM JUZ WSZYSTKIM KOMPLETNIE ODJE...ŁO?!? PISZECIE ZE ONA JEST GRUBA? PUSTE PINDZIE Z WAS... TAK WŁASNIE UWAŻAM O LASKACH I FACETACH CO PATRZĄ JEDYNIE NA FIGURĘ... JAK WIDAĆ NIE UMIECIE SIĘ JUZ CIESZYĆ ŻYCIEM, TYLKO GONITWA ZA WYGLĄDEM ZEWNĘTRZNYM... A POZA TYM NIC W GLOWIE... TAKIE SĄ WŁASNIE POLSKIE DZIEWCZYNY: ODCHUDZANIE, OPALANIE, BZYKANIE A W GLOWIE ZERO...TYLKO WYGLAD SIE DLA WAS LICZY... UMIECIE TYLKO KRYTYKOWAĆ. TA DZIEWCZYNA JEST CAŁKOWICIE NORMALNA I DOPOKI NIE ZACZNIE SIĘ ODCHUDZAĆ NIE BEDZIE MIAŁA PROBLEMU... A WY SUCHOTNICE CO JEJ DORADZACIE ZRZUCIC 10 KG CAŁE ŻYCIE SKONCENTRUJECIE NA SWOIM ZEWNĘTRZU, BO TO CO MACIE WEWNATRZ JEST DLA WAS NIEWAŻNE

Gość grubaska18
DR.DRE dzięki za pocieszenie :) a co do stanikomaniaczki obawiam sie, ze podstawowa wiedza w zyciu kobiet nie jest to, jaki maja rozmiar stanika. jestes troche nawiedzona na tym punkcie i przesadzasz z zaangazowaniem.

Gość Antosia89
Co do grubaski W zyciu nie liczy sie tylko wyglad i wystawianie swoich pol nagich zdjec nie powinno byc czyims celem zyciowyM;) Nie przesadzam tylko chcę pomóc, jeśli ktoś nie chce to nie. Lepiej pokazywać swój tylek i płakać, że się jest za dużym. Poza tym skąd wiesz, że moim hobby sa tylko staniki? Siedze na forum to mi się nasunęło. Bo większość Polek nosi źle dobrany stanik i tyle. Ale jak chcą niech noszą dalej. I neich płaczą jakie są głupie/brzydkie/grube. Do woli!!!:)

Gość grubaska18
nie uczepiłaś sie za bardzo ;> nie wystawiam mojego tyłka na co dziesiątym topiku ;]

Gość grubaska18
nie rozsyłam linków po forach i się nie wykółcam, to że założyłam JEDEN temat czyni go moim celem życiowym ? żal...;]

Gość Antosia89
Hm, wiesz lepiej zostaw to co masz pod ciuchami dla swojego chłopaka (chłopaka? który cię krytykuje i mówi, że jesteś za szeroka, widać, że bardzo cię kocha i akceptuje. Pogratulować). I lepiej zaakceptuj swoje ciało, a nie proś o opinię obcych ludzi. I co jakby ci wszyscy chórem powiedzieli, że jesteś za gruba to co? Nie wyszłabyś z domu?

Gość Antosia89
Hm widzisz, a ja nie wmawiam wszystkim, że noszą złe staniki. Weszłam na jeden topik i już nazywasz mnie maniaczką? Zastanów się.

Gość podobna do ciebie
kobieto!!! masz super figurę!!!! proporcjonalna, wyglądasz miękko i przytulnie, może nie jak chuda modelka z wybiegu, ale jak stuprocentowa kobieta... masz dwa wyjścia: albo się zaakceptować, albo schudnąć. nic pośrodku

Gość MoOoniiCzka
Nie jesteś gruba.

Gość grubaska18
super w ch/u/j ze ktos sie pode mnie podszywa. ja pie/r/dole jacy mili ludzie :/ masz swoj topik o stanikach, jak ktos chce to tam zajrzy :/

Gość Antosia89
Widzę, że kultura pełną gębą. :) Nie mam swojego topiku o stanikach:)

Gość grubaska18
jestem gruba i brzydka! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Gość buhahahaaaaaaaaaaaaaaa
do jasnej cholery, grubasko !! nie jesteś czasem za bardzo sfrustrowana? dziewczyna dobrze mówi o tych stanikach! ja też nie wierzyłam, całe życie nosiłam 85 D, koleżanka wręcz zmusiła mnie do kupna 75 F, też się śmiałam i nie dowierzałam! a proszę, wygląd biustu mi się poprawił, bułki na plecach zniknęły! więc może nie atakuj ludzi, którzy chcą ci pomóc :O

Gość grubaska18
dobra ludzie juz sie nie wypowiadajcie bo wiecej mi szkody narobicie niz pozytku szczegolnie Ci ktorzy sie nabijaja :/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znakomita wypowiedz...->DR.DRE JA NIE WIEM CZY WAM JUZ WSZYSTKIM KOMPLETNIE ODJE...ŁO?!? PISZECIE ZE ONA JEST GRUBA? PUSTE PINDZIE Z WAS... TAK WŁASNIE UWAŻAM O LASKACH I FACETACH CO PATRZĄ JEDYNIE NA FIGURĘ... JAK WIDAĆ NIE UMIECIE SIĘ JUZ CIESZYĆ ŻYCIEM, TYLKO GONITWA ZA WYGLĄDEM ZEWNĘTRZNYM... A POZA TYM NIC W GLOWIE... TAKIE SĄ WŁASNIE POLSKIE DZIEWCZYNY: ODCHUDZANIE, OPALANIE, BZYKANIE A W GLOWIE ZERO...TYLKO WYGLAD SIE DLA WAS LICZY... UMIECIE TYLKO KRYTYKOWAĆ. TA DZIEWCZYNA JEST CAŁKOWICIE NORMALNA I DOPOKI NIE ZACZNIE SIĘ ODCHUDZAĆ NIE BEDZIE MIAŁA PROBLEMU... A WY SUCHOTNICE CO JEJ DORADZACIE ZRZUCIC 10 KG CAŁE ŻYCIE SKONCENTRUJECIE NA SWOIM ZEWNĘTRZU, BO TO CO MACIE WEWNATRZ JEST DLA WAS NIEWAŻNE nic dodac nic ujac poprostu!

Gość natalek
pytasz no to szczerze odpowiadam-masz ładną figurkę i fajnie wciętą talię ale byłoby jeszcze lepiej gdybys pozbyła się trochę brzucha.a jak nie to też nie ma masakry.takie jest moje zdanie.ale Twój chlopak móglby sobie darowac takie teksty...

Gość podaj dalej
Bo jej chłopak jej nie kocha to widać. I chyba ma problem z zaakceptowaniem autorki. Nie rozumiem co kobiety robią z takimi debilami. Jakby mi mój facet coś takiego powiedzial to bym mu kazała spadać daaaaaleko!