Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska18

Czy ja naprawdę jestem GRUBA ?!

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ja chyba wygralam los na loterii skoro znalazlam takiego ktory woli szczuplejsze:o media robia blad, jak juz mowilam powinno sie zrobic jakies akcje typu kazdy jest piekny itp. a nie takie durne pocieszanie sie kosztem innych. Nawet kwasniewska w tvn style czesto mowi -wieszakom mowie zdecydowane nie!!!!!- przeciez to idiotka bez wyobrazni!!!!!!!!!!!!!!!jak mozna takie glupoty wygadywac, nie zdaje sobie sprawy ze osoby chude tez ogladaja telewizje?:o

Gość 333
dziewczyno wez sie zastanow wygladasz dobrze, jesli masz jeszcze ladna buzke to jest git. Dajcie juz spokoj i nie karzcie jej chudnać, a ty ,,grubasko\" jesli chcesz ujedrnić cialo zacznij cwiczyc ale sie nie odchudzaj bo tego nie potrzebujesz!

Gość gruba....
to Ty moze nie jestes ale brzuch powinnas zrzucic i nie mierze ze dieta z cwiczeniami nie pomoga

Gość grubaska18
właśnie, mimo tego, jak wyglądam razi mnie, kiedy mówią w telewizji "wieszakom nie" :(

Gość wwrrr
Antosia, wnioskujesz z tego, ze jej pasek podchodzi do gory z tylu, czy jeszcze czegos innego? W kazdym razie, szacunek :classic_cool: Autorko, kolezanka dobrze Ci radzi, sprawdz jaki powinnas miec rozmiar.

Gość Antosia89
Jej pasek od stanika jest za wysoko i wcale nie podtrzymuje piersi.... Pewno miska też jest za mała. :) Poza tym tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Bo kto wie, że obwody zaczynają się od 60? a miski kończą na JJ albo nawet M?:D

Gość frelka18
Grubasko(zmien nick!!!), nie daj sobie wmowic, ze jestes gruba!!!! Masz kobieca figure i gwarantuje Ci, ze zaden facet nie nazwalby cie grubaska, a zdaniem zawistnych bab sie nie przejmuj! Niektorzy musza zdolowac kogos(oczywiscie oni nazywaja to szczeroscia), aby samemu sie lepiej poczuc.

no właśnie, ja na siebie ostatnio znalazłam odpowiedni rozmiar z obwodem 60. o rany, ile ja się naszukałam.. gruba nie jesteś. ja bym bardzo chciała przytyć. jestem drobna i zaczyna mnie to denerwować. od paru lat sobie obiecuję, że przytyję. wreszcie od maja wzięłam się ostro i 3 kilo już mi wskoczyło:D mam nadzieję, że nie zrzucę tego zbyt szybko..

Gość Antosia89
też bym chciała przytyć. :) Bo nawet 60tki są dla mnie za lużne.... Z 70cm pod biustem spadło mi do 63.

łatwo bo sama mam taką budowe i sama tyle zrzucilam, a nawet więcej. myslalam ze po to piszesz ... to w takim razie \"tak\"

Antosia, ja mam pod biustem 70, a w biuście 77;/ także dobrać odpowiedni stanik to porażka.. do tego 160 cm wzrostu i 43 wagi (teraz podskoczyłam do 46 o dziwo i mam nadzieję, że jeszcze przytyję, bo już ledwo wytrzymuję z tym DOSŁOWNIE całodziennym opychaniem się)

Gość Antosia89
I jeszcze jedno... Zdjęcie nie pokazuje całości, ale nad obwodem stanika robią ci się bułeczki. Zlikwidujesz je nosząc dobrze dobrany stanik. Jeżdzący po całym ciele obwód podgarnia to ciałko. Poza tym na plecach może być sporo twoich piersi.. Które stopniowo uciekają przez za lużny obwód. Wiem, że to dziwnie brzmi piersi na plecach:)

Gość Antosia89
Śnieżynko:) Zazdroszczę Ci tych 70cm pod.... Ja ważę więcej, a mam taki mały obwód. ;( I rozumiem czemu ciężko ci było znależć, bo niestety producenci mają problemy z 60tkami i mniej niż D... Ale nie próbowałaś chociaż 60D np. Freya Polyanna Caramel? Bo on ma mniejsze miski niż standardowo. :)

60D?? no ja rozumiem, że jak się bierze mniejszy obwód to trzeba wziąć większą miseczkę, ale żeby aż D?? czekam aktualnie aż przyślą mi 60B i boję się, że za duży będzie.. ech, ile to człowiek ma problemów:D

Gość Antosia89
Hm ja mówkię o brytyjskich rozmiarach jak coś. WIęc z kalkulatora wychodzi 60C, ale może 60D (w małomiskowcach byłoby na ciebie dobre)... A 77 masz w pozycji pochylonej?:)

Gość Antosia89
No to zmierz się w pochylonej:) Ja nei wiem ile teraz ważę, bo nie mam baterii w wadze ( i dobrze, bo się co chwilę ważyłam), Mam 162 i ostatnio jak mnie ważyli to wyszło 49.

Gość pupa77
Jak zobaczyłam to zdjęcie to od razu przypomiała mi się reklama Dove. Wyglądasz po prostu normalnie, a nie jak modelka. Ale niedoskonałości są też urocze...wg mnie

w pochylonej, mówisz? może się trochę przynajmniej dowartościuję:) kurczę, chciałabym mieć te 49.. od 3 klasy gimnazjum mi się waga nie rusza (prócz tych ostatnich dwóch tygodni, kiedy to jakiś cud nastąpił)

Gość vistulka*****
a ile masz wzrostu, kg i wymiary. wygladam podobnie. czuje sie jak pasztet.

Gość Antosia89
Ja zawsze ważyłam 52 kg, ale po maturze mi zleciało. I jakoś nie umiem wrócić. Ogólnie powinno się mierzyć w pochylonej lub w miękkim (dobrze dobranym staniku) i brać większy wynik. :) No i wygarniać. Bo wiadomo łatwiej dostać 60D. :)

Gość laura bytommmmmmmmmmmmm
ja np mam 173 55 kg biust 75 C czasami D, talia 72-75 biodra 90. maskara swinaiz e mnie

Gość laura bytommmmmmmmmmmmm
jestem gruba?

Gość do laury
ta, masakra... Do psychologa dziewczyno :O

Gość Antosia89
60B (brytyjskie?) pasuje na 75w Biuście .... A co to za model zamawiasz? A 81 to w brytyjskiej rozmiarówce jest nawet 60DD.. Najpierw pomierz te 60D i dokładnie powygarniaj. :)