Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska18

Czy ja naprawdę jestem GRUBA ?!

Polecane posty

Gość domikika
DEBILE! ta dziewczyna nie jest gruba ! ma normalną budowę, widać że jest zdrowa. Ludzie opanujcie się !

Gość Antosia89
No tak to 60B to nie wiadomo co to... Masz jakiś sklep stacjonarny blisko siebie z np. Freya? albo Panache? Musisz celować w 60D w brytyjczykach:)

Gość laura bytommmmmmmmmmmmm
76 na wydechu ciasni i 95 w obwodzie bez stanika i wyszlo 70 F????sciema jakas

coś Ty, mieszkam za totalnym zad**iu. trochę ponad 30 tys mieszkańców i jestem zmuszona kupować w sieci:( ostatnio miałam 65A i odniosłam wrażenie, że troszkę za małe miseczki, więc będę kombinować dalej z tymi rozmiarami.

Gość Antosia89
Laura nie ściema.... www.stanikomania.pl zakładka Biust na żywo pooglądaj sobie. 90% ciężaru biustu podtrzymuje obwód... Twój stanik zapewne trzyma się jedynie na ramiączkach a obwód lata gdzie chce:)

Gość fght
sorki ale jesli Ty nie jestes gruba to ja jestem mega chuda:O przydaloby sie troche z nog zrzucic

Gość Antosia89
Śnieżynko... Ale musisz bardzo dobrze podciągnąc ramiączka i wygarnąć wszystko do miski!!!:) Poza tym jeśli coś kupisz to zrob zdjecie i wklej albo do Galerii na Lobby (znasz lobbby?) albo w Wątku na wizażu to ci pomożemy i ocenimy jak stanik leży. http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725&page=166

Gość Antosia89
65A za małe miski w przeliczeniu 65A to 60C jeśli za małe miski to 60D ii wszystko się zgadza:)

kupuje kupuje najczesciej 38/80 wiec jaki to rozmiar? ciezko kupic cos mniejszego pod biustem;/ sorry wyszlo 70E czyli idac do sklepu chyba triumpf to mzoe tam bed etaki rozmiar nosic...

Gość Antosia89
38/80 to obwód 80 ale nie ma miseczki czyli to jakiś chińczyk i nie wiadomo w ogóle co to za rozmiar.:) 70F? Lub 70E brytyjskie możesz znależć nie tylko w Triumphie! www.dopasowana.pl www.intimo4you.com http://milena-bielizna.pl/shop/(Milena ma swój kalkulator i wg nich wychodzi 75D/70G bo oni mają bardzo ścisłe obwody). Poza tym zapraszam na forum: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203

Gość Antosia89
Sklepy stacjonarne z szeroką ofertą rozmiarową: Uwaga! Nie wszystkie wymienione sklepy oferują pełną rozmiarówkę i profesjonalny bra-fitting. Warszawa - Peachfield, ul Żeromskiego 55/67, Avocado, ul. Bracka 1, Lady's Place, ul.Mehoffera 26 paw.18 Abrakadabra, ul. Koszykowa 67 dopasowana.pl - sklep internetowy z możliwością przymiarki w siedzibie po wcześniejszym umówieniu się Kraków - Intimo4you, ul. Wysłouchów 3 Wrocław - Milla, ul. Ruska 34 Poznań - Yoshi, ul. Wysoka 12 Avocado, ul. Piekary 16 Amazonka, ul Półwiejska 14 Łódź - MERCADO, ul. Rokicinska 367 Peachfield - otwarcie sklepu planowane na maj/czerwiec 2009 Katowice - 6 zmysł, ul. Dworcowa 5 MIG, al. Korfantego 2 Lublin - otwarcie sklepu planowane na maj/czerwiec 2009 Zielona Góra - KAROline, ul. Sikorskiego 6 e-lady, ul. przy Gazowni (rzut beretem od Kawonu), Gdynia - Galeria Rajstop, ul. Świętojańska 66 (obok Empiku) LINGERIA, ul.Żwirki i Wigury 8 (obok Empiku) Gdańsk - Gamex, ul. Węglarska 6/7 Częstochowa - Fiszbinka, ul. Kiedrzyńska 54 Zabrze - Kamea, ul. Wolności 207 Nowy Sącz - Pasaż Rynek 31 Spisy sklepów stacjonarnych: Wątek na Lobby: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...203&w=76905300 Blog stanikowe-sklepy: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/ Biuściasta mapa świata: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...,61.083984&z=4

ale nop wedlug firmy KONRAD mam 75 C takze lipa. a tam 70E

Gość Antosia89
A ja wg Triumpha mam 75B!!! A tak naprawdę mam 60FF... czy 60H polskie.... http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780 zobaczy stanikowe przemiany Też kiedyś mi się wydawalo, że mój stanik jest dobry dopóki nie kupiłam lepszego... :) Teraz mam pewność, że i piersi nie obwisną, bo są dobrze podtrzymane a nie tylko zasł0onięte.

38/80 to 80 DD albo F czyli by sie zgadzalo niby, tak?

Gość Antosia89
Poza tym poczytaj tu i sama sprawdz czy twój 80/38 leży idealnie: www.besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradni kowo.html Poza tym tu masz kawałki z Jak dobrze wyglądać nagO:) http://bialelaki.pl/effuniak/

Gość Antosia89
38/80 nie mówi o misce ale tylko o obwodzie. Poza tym jak obwód 80 ma trzymać ci pirsi?:) przecież one są tylko zasłonięte... Chcesz, żeby ci szybko opadły? i chcesz je mieć potem na brzuchu?? Zalożę się, że z Twojego obwodu można procę zrobić.

pewnie mozna...nie mam na staniki po 50 zl zby byly dobrze dobrane. kupuje takie za 15 zl. i to wielki blad.

Gość Antosia89
Hm też kiedyś kupowałam za 15 zł i stanik po 2óch praniach do wywalenia... Obwód rozciągięty, fiszbiny powychodziły... Kupukąc chociaż raz w miesiącu za ok. 15 zł... za 5 miesięcy mogę kupić jeden porządny, który posłuży mi hm z 3 lata?:D A zapewne i dłużej. Kupując stanik (choćby za 70zł z Mileny) mam pewność, że długo będzie ładnie wyglądał.

jutro wyplata i moze sie skusze na taki za 50 gdzies w galerii:)

za to no jak kupuje majtki, lubie koronkowe bokserki , gdzies na placu to np xxxl bo chinskie.nie lubie jak mi sie wbiajaja w biodra. jak sie jest sloniem to tak tzreba;/

Gość Antosia89
90Cm słoniem? Lol:D

mam duzo tluszczu szerokie biodra duzy brzuch..uda masakra.wstydze sie pokazywac nago partnerowi

Gość Antosia89
A 90cm masz w najszerszym miejscu w biodrach czy gdzie? Poza tym masz ładny duży biust, ładne biodra i na pewno podobasz się twojemu TŻtowi:)) Nie wszystkie kobietu muszą być megaszczupłe, masz apetyczne kształty doceń to!

Gość Antosia89
Tak na marginesie dobrze dobrany stanik odejmuje optycznie parę kilogramów zwłaszcza u kobiet z większym biustem jak Ty:D

mojemu TŻ? co to znaczy wlansie bo czesto sie to pojawia

on woli chude i wysportowane a jak czasmai slysze jak komentuje kientore chude laksi ze nadwage maja to mnie az boli i zastanawiam sie co on we mnie widzi. celulitissss aaaaaaaaa mega rozstepy...bleee

90 w najszerszym miejscu bioder...

Gość Antosia89
TŻ=Towarzysz Życia:) Hm ja mam 87-88 w najszerszym miejscu na pupie i wydaje mi się, że mój tyłek zanika:) Chce chudą i wysportowaną, a on wysportowany? Poza tym jeśliby cię kochal to podobałabyś mu się w 100%... A nie jakieś głupie komentarze!

on bardzo dba o siebie, cwiczy biega zdrowo je...