Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska18

Czy ja naprawdę jestem GRUBA ?!

Polecane posty

Gość laura bytommmmmmmmmmmmm
wstyd mi sie rozebrac, przejsc w bokserkach... nienawidze siebie.

Gość Antosia89
Hm, a może warto coś dla siebie zrobić i pokochać swoje cialo?:) Ładne ubrnka, dobrze zrobione wlosy, makijaż, pomalowane paznokcie.... Może zacznij uprawiać jakiś sport? Pij więcej wody. Absolutnie się nie odchudzaj! Bo ważysz w normie:) Na pewno jesteś ładną zgrabną dziewczyną tylko masz niskie poczucie własnej wartości. I zasatanów się czy twój chłopak (mąż/narzeczony?) cię kocha... I czy jesteś dla niego najpiękniejsza...

kocha choc mowiac szczerze jak mnie dotyka naga to mi ciarki po ciele przechodza... tak mi wstyd.

Gość Antosia89
Wiesz musisz zaakceptowac siebie!! Bo jeśli tego nie zrobisz zawsze będzie ci żle... Hm ale może popros go też zeby ci częsciej komplementy prawił...:D Wiem, że faceci sami z siebie nie lubią.

mowi mi ze uwielbia sie ze man kochac, ze mem seksi cialko ze ejstem alska. tylko niby gdzie. kto chce gruba kobiete ?NIKT!!!!!!!!!!!

Gość Antosia89
Czemu mu nie wierzysz? Nie ufasz mu ???

Za czesto mowi ze nie moglby byc z laska ktora ma nadwage nie uprawia sportu obrosla tluszczem, czasmi jak pytam na ulicy czy lasska jest szczupla to mowi ze ma nadwage... a jest mega chuda... sama widze w lustrez ze daleko mi do zgrabnej kobiety.a mam 26 lat

Gość Antosia89
To po co go pytasz? Widocznie on kocha ciebie i ty mu sie podobasz.. Jak on ma sie czuc jak sie dopytujesz o inne;D Zapomnij o nich ty jestes jego ksiezniczka;)

Gość viollka
a propos odchudzania, to podobno najlepiej razem :) wiec polecam wejscie na jakas stronke z grupa wsparcia, np dieta(pl) czy naspolke(pl)

Gość grubaska18
heh widze ze temat się zmienił ;)

Gość Antosia89
Oj bo juz ustalilysmy ze jestes ladna i masz kobiece ksztalty:DTylko zle dobrany staniczek:)

Gość ja jestem dosyc gruba ale
moj chlopak mowi ze jak schudne, to jak mnie znajdzie pod kołderką :) jesli ktos kocha to nie powinien mowic ze ktos jest za gruby\chudy\niski\brzydki\glupi itp, bo to znaczy ze mysli tylko o sobie i wstydzi sie z toba wychodzic. Pomysl o tym , czy jak znajdzie jakiegos chudego wieszaka to po prostu cie nie zostawi.

Gość Antosia89
Hm ale nie mowmy chude wieszaki!:D Po co obrazac kogos? Myslę, że szczupple dziewczyny nie chca być chudymi wieszakami, a pulchniejsze grubasami.

Gość laura bytommmmmmm
wlasnie wyszlam z wanny. zaczynam lubiec siebie. ej serio. zrobilam peeling, wymasowlam sie mala masazerkiem, nalozylam maseczke na twarz, stopy itp.

Gość Antosia89
Oj no widzisz;p w ogole stan przed lustrem naga:D i sobie powtarzaj ze masz ladne lydki pupe piersi stopy itp:D

Gość laura bytommmmmmm
cyctki to fajne tyle ze obwisle(nikt tego nie slyszal:P)

Gość laura bytommmmmmm
ale teraz bedzie inaczej buty na obcasie to podstawa:D

Gość Antosia89
A obwisle czemu?:D bo nosisz za luzny obwod!!:D

Antosiu, ja nie mam co podciągać ramiączek, bo i tak większość jest za luźnych:( podgarniać też nie mam co bo strasznie chuda jestem, ale staram się. tak, znam Lobby i patrzę się stosować do tego co piszą, ale jakoś kiepsko mi to wychodzi;p

Gość szczerzeeeee
jestes gruba! popatrz na siebie :/ dupe - racja, masz wielka. uda tez. i brzuch. i tłuste plecy. i małe cycki. bleh :/

Gość zastawa stołowa
Może nie jesteś super szczupła,ale moim zdaniem w sam raz. Najważniejsze, że nie masz celulitisu i wyglądasz apetycznie.

Gość zastawa stołowa
Zawsze marzyłam o takiej pupci, moja jest płaska.

Gość szczerzeeeee
nie ma?! nie widzisz ile ma go na nogach ?!?!?! :/

Gość agwora
masz 18 lat autorko więc jesteś nastolatką, dopiero co byłaś dzieckiem a figura nie jest szczupła.To nie powód do rozpaczy - masz większą budowę i jestem pewna na 100 % że w przyszłości grozi ci otyłość, masz skłonności do tycia.Teraz jeszcze jesteś apetyczna i młoda ale jak będziesz miała 26 lat -uważaj żeby nie zamienić się w potwora.Masz dosyć szerokie biodra i widać że nie ćwiczysz , nie jesteś wysportowana.Zacznij chodzić na fitness, żeby ratować swoją figurę przecież jesteś młoda, mam siostrę młodszą 20 lat i ona chodzi na fitness, studiuje i pracuje. Nie zapuszczaj się .

jestes bardzo proporcjonalna bioderka sexi pupcia ladna nia zadna rozlazla ,nogi zgrabne zero celulitu ..nie jestes galaretą ,ze zdjec widac ze masz zbite cialo ...masz kobieca figure ,ja tez bym chciala miec nogi bez celulitu i troche pelniejszy tylek ..a waze 51 kg przy wzroscie166 i mam 2 dzieci ,tylek mam odstajacy tylko chudy a wolala bym taki sexi jak ty.Glowa do gory jestes super laska

Gość grubaska18
agwora - sama sobie zaprzeczasz. skoro mowisz, ze nie powod do rozpaczy to po co mam za złamanie karku leciec na fitness? i nie mow, ze nie cwicze, bo cwicze. cwicze w domu i chodze na rower. nie pocieszyłas mnie tym, ze zmienie sie w potwora, to nie było miłe, bo nie sądzę, że waga 63 kg była przedsionkiem wagi Godzilli.

Gość grubaska18
naoomi - dzieki :) celulit miałam duzy :( ale zszedł mi dosc mocno od tych wszystkich super-kremów, i mogę przyznac, ze działają naprawdę ! (dove perfect curves i eveline) najbardziej przeszkadza mi brzuch, probowałam juz wszystkiego, brzuszki, abs, a6w, nożyce i nic, ciagle jest opona :(

Gość gieowefa
ja ejstem grubsza a mowia mi , ze wygladam lepiej niz kiedys gdy bylam patykiem

Gość agwora
masz figurę bardzo kobiecą i nie dziewczęcą, wg figury oceniłabym cię na więcej lat to że teraz nie jesteś otyła to nie znaczy że tak będzie całe życie, po co sobie wmawiasz że taka będziesz na zawsze, wraz z upływem wieku przemiana materii się zmniejsza, jak będziesz miała 26 lat -nie będziesz jadła przez 4 dni i nic nie schudniesz. Musisz się pilnować , ja w twoim wieku ważyłam 43 kg a teraz kiedy mam 26 lat grozi mi nadwaga i muszę się nieźle napocić żeby utrzymać wagę 57 kg

Gość grubaska18
gieowefa - to zazdroszcze :) nigdy nie byłam szczupła.. najgorsze jest to, ze mam dobrą koleżankę, ktora miała anoreksje, jest wyższa ode mnie i chudziutka i jak gdzies jestesmy razem to wolaja za nami flip i flap :(