Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darushu0

Co to moze byc???

Polecane posty

Czesc. Mam problem i prosze was o radę. Po bokach mojego penisa już jakis czas temu pojawiły się takie małe,lekko białe krostki - z tego co zauważyłem, są one na skórze, z niektórych wychodzą włosy, to samo tylko w większej ilości jest na jądrach i u podstawy penisa. Wygląda to jak krostki,z których wyrastają włoski. Druga sprawa to martwiąca mnie obecność także krostek ale dużo mniejszych (i oczywiscie nie wyrastaja tam włoski) na żołędziu(w miejscu,najbliżej odciągniętego napletka) po odciągnięciu napletka. Na pewno to nie jest kiła. Jeżeli ktoś wie o co chodzi to bardzo proszę o pomoc. Dzięki.

Gość onaonaonaona
to pierwsze to chyba zapalenie mieszków włosowych, które występuje na owłosionej skórze. myj miejsca intymne antybakteryjnym żelem. spróbuj też maści antybakteryjnej z niewielką zawartością antybiotyku, kiedyś w aptece widziałam jak dziewczyna kupowała bez recepty. jak nie pomoże, to udaj się do dermatologa. drugi \"problem\" prawdopodobnie jet normalnym zjawiskiem, po prostu bardzo duża część chłopaków od spodu, dookoła żołędzi ma mikro wypustki, lekko białe. to jak najbardziej normalne, to część twojego ciała a nie jakaś choroba. mogę się jednak mylić, bo nie dałeś zdjęcia.

Gość kabul
hahaha jaka mamba :P