Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka79

ślub w tym roku a jeszcze nic nie zarezerwowane

Polecane posty

Gość Biedronka79

hej przyszłe żony :) Czy któraś z was jest w podobnej sytacji, ze ślub planuje wziąć jeszcze w tym roku, a nie ma jeszcze nic zaplanowanego? Dopiero sie zaręczyliśmy i chcemy brać cywilny w Wawie - myślicie, że terminy wrześniowe w USC na Starówce bedą jeszcze możliwe? Nie planujeym wesela, raczej obiad/przyjęcie dla ok 50 osób. Ale zaczynam sie bać, że nie znajdziemy już żadnej restauracji... Widzę, że większość z Was ma wszystko porezerwowane już długo naprzód i torchę się zaczęłam martwić... :)

Gość 100 pewnosci
to życze powodzenia :D poważnie to raczej szukajcie czegos po za miastem albo liczcie że ktos zrezygnuje :o

Gość bfbfbfbfbfb
No, wrzesień jest jeszcze dość oblegany. Idź się przede wszystkim w restauracjach zorientuj, najwyżej przesuniecie na październik. Albo wesele w piątek, teraz też tak się robi.

ojojoj :) Powiem tak - ja mam ślub w październiku 2010 a załatwioną salę w lutym tego roku - już nie "dopchałam się" w żadnym preferowanym przeze mnie miejscu na termin wrześniowy:(( A więc termin - 9.10.2010. Ciężko jest - zwłaszcza w tych obleganych miejscach, które oferują niezłe menu w dobrej cenie. Ale - możesz liczyć na to, że ktoś zrezygnuje, szukać po forach i ogłoszeniach - tam często widziałam, że ktoś chce odsprzedać termin, bo rezygnuje kilka miesięcy przed uroczystością. Albo - szukać w miejscach, które nie są oblegane - jeżeli to ma być przyjecie na 50 osób to może uda wam się coś znaleźć. Zalezy też jakie macie fundusze. Pozdrawiam:)

Gość Biedronka79
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje, ze jednak uda nam sie wziac slub jeszcze w tym roku :)