Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOŻYNKA

bolesne ruchy dziecka!35 t.c

Polecane posty

Gość DOŻYNKA

dzisiaj mala nie daje mi spokoju nigdy wczesniej tak sie nie wiercila to bardzo boli,lezy rowniez jakas czescia cialka na pecherzu okropny bol,dzisiaj jeszcze mnie dopadl jakis nerwobol w prawym posladku promieniuje od kregoslupa ledwo chodze !!!dodam ze niunia jest owinieta pepowinka czy powinnam sie martwic takimi intensywnymi i bolesnymi ruchami ?

ja na twoim miejscu pojechałabym na izbę przyjęć, żeby sprawdzili, czy z małą wszystko ok. jak leżałam na patologii, to była tam też dziewczyna, która nie donosiła pierwszej ciąży, bo synek kilka tygodni przed terminem udusił się pępowiną. w trakcie naszego pobytu na patologii, ta dziewczyna byla akurat w drugiej ciąży, coś ok 30tc i stan dziecka był monitorowany kilka razy w ciągu dnia. pewnego dnia ona zauważyła, że mała zmieniła położenie w brzuch i leżała w poprzek. mała zaczęża się prężyc, więc tą dziewczynę zaraz po ktg przewieźli na salę operacyjną i zrobili CC, bo mała zaczęła się właśnie podduszać. jeśli już wiesz, że twoje dziecko również jest owinięte pępowiną, to takie gwałtowne ruchy mogą nie wróżyć nic dobrego.

Gość DOŻYNKA
jesli do wieczora mi nie przejdzie to pojade!boje sie tylko ze potraktuja mnie jak wariatke!

ja bym pojechała od razu, ale to twoja ciąża i twoje decyzje.

Gość lalolaaa
nie wazne kto i co pomysli to jest twpoje dziecko i nie masz na co czekac? chocbys miala jechac z drobnostka ktora cie niepokoi ale lepiej sprawdzic niz miec wyrzuty sumienia do konca zycia