Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*zocha81*

Moja dieta pomieszana - może się ktoś przyłączy ?

Polecane posty

heja zaczęłam od poniedziałku moja własną diete :) wygląda ona tak : -rano na czczo; woda z cytryną -po pół godzinie na śniadanie; jedna kromka ciemnego chleba z sałatą plasterkiem szynki , i plasterkiem żółtego sera -drugie śniadanie; sok z owoców ( najlepiej świeżo wyciśnięty ) -obiad ; mięsko z warzywami -deser; kawa, wafelek , lub malutkie ciasteczko ,lub dwie kostki czekolady, -kolacja; surowe warzywa najlepiej zielone kilka zasad; - raz dziennie jemy coś mącznego ( w moin przypadku rano kromka chleba ) - raz dziennie pozwalamy sobie na coś słodkiego ( ale naprawde w małych ilościach ) - nie jemy po 18 - pijemy w międzyczasie dużo wody przez dwa dni udało mi sie schudnąć 1,3 kg :) moze ktoś się do mnie przyłączy będzie mi raźniej :)

zapomniałam dodać jeszcze jeden ważny składnik diety :) herbatka pu-erh :) minimum dwie dziennie

patrząc na to jem bardzo podobnie :) jednak jem duzo większe sniadanie i nie przepadam za dietami narzuconymi, tzn jesli mam na cos bardzo ochote to zjem :) , a powiedz mi w jakich proporcjach jesz obiad?

kawałek mięsa np jeśli to kurczak to albo jedną pierś albo noge , jeśli jakieś kotlety to 1 sztuka (bez panierki) reszta to warzywa tyle zeby się najeść do syta :)

hej... j się bardzo chętnie dołącze ;) bardzo mi się podoba twój pomysl n diete tlyko nei wiem czy tk codziennie mi sie uda miec to mięsko i warzywa, ale postaram sie zastpić czyms podobnym jakby co. ;) pozdrawiam

hej... j się bardzo chętnie dołącze ;) bardzo mi się podoba twój pomysl n diete tlyko nei wiem czy tk codziennie mi sie uda miec to mięsko i warzywa, ale postaram sie zastpić czyms podobnym jakby co. ;) pozdrawiam

ja gotuje rybkę albo kurczaka na parze i bardzo duzo warzyw . jesli akurat nie gotuje to zastępuje czyms innym , wiec ścisle sie tego nie trzymam . duzo brokul i marchewki :)

madeline to super w trojke juz razniej :) ja mam zawsze miesko bo raczej jestem miesozerca :P dlatego no i bez slodkiego tez nie moge zyc dlatego dopuszczam raz dziennie ale malutki kawałeczek :) ale herbaty i kawy juz nie slodze

Hejka :) 🖐️ U mnie dzisiaj mały spadek wagi ale zawsze to spadek :) Jak tam u was dziewczyny ????????????????????????????????? Są jakieś efekty ??????????????????????????????????????????????

ja jestem na diecie od miesiaca, nie taki mały ten spadek.. zbieram się w sobie jak narazie... na obiad zrobiłam sobie brokuły zapiekane z serkiem zoltym :)

wazę 55 kg, wazylam 62 . cel -> zmienic tryb zycia na zdrowszy, zwiększyc liczbę kalorii kiedy zauwaze poprawe na udach i pupie

Gość orinooko
Zocha - fajną masz tę dietkę, ale rano najlepiej węglowodany (chleb lub grzanka z dżemem, albo z miodem, albo słodycz), bo potrzebna Ci wtedy energia, a wieczorem najlepiej białko (mięsko lub wędlinka z warzywami), bo białko długo się trawi, więc mniejsza możliwość głodu i podjadania po kolacji). Powodzenia. ;)