Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_85

czy sklonnosc do zdrady mozna odzidziczyc w genach?

Polecane posty

Gość karolina_85

zdarzylo mi sie kiedys zdradzic mojego chlopaka. tak wiem (jestem dziw ka itd. bla bla bla). stalo sie i sie nie odstanie. chlopak mi wybaczyl, bo sie przyznalam. obiecalam sobie, ze nigdy wiecej tego nie zrobie i zamierzam dotrzymac tej obietny. wiem, ze mam taki a nie inny charakterek i nikogo poza soba za to nie obwiniam. ale ostatnio odkrylam, ze moja mama sie z kims chyba spotyka. wyszlam juz za maz i ani mi w glowie inni faceci, ale odkrylam niedawno szokujacy fakt. moja mama chyba kogos ma na boku... cale zycie trula, ze ojciec nie slusznie ja podejrzewa. a niby skad ma te wszystkie prezenciki, ciagle nowe blyskotki i dlaczego jak dzwoni do niej jeden facet, to wychodzi z pokoju, np. na balkon i rozmawia z nim szeptem, albo mowi cos w stylu"nie moge teraz rozmawiac, oddzwonie"? doluje mnie to. nie chce w to wierzyc, nie mam dowodow. ale obawiam sie najgorszego. jesli zdradza, to czy ja mam to po niej? gardze juz soba, a teraz bede gardzic nia! nie chce byc taka jak ona. myslalam, ze jak juz sie jest w malzenstwie, to nie ma problemu, bo glupoty do glowy nie przychodza. a tu sie okazuje, ze niektorym nawet w dojrzalym wieku odbija. mama jest bardzo atrakcyjna kobieta. podoba sie nawet duzo mlodszym mezczyznom.moi chlopcy jeszcze za czasow kiedy bylam nastolatka, mowili ze "tesciowka ma niezle nogi "itp. mam duzo z jej charakteru. chyba sie zastrzele!

Gość he he he
Kiedyś był film farancuski "Moja piękna teściowa".