Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ews...

Nienawidze swojej twarzy !!!!!!!!

Polecane posty

Gość ews...

To nie twarz, to kwadrat. Czoło to kwadrat a od oczu w dół to księzyc w pełni, broda tez kwadrat. probowałam juz z pudrami, różem i chuj. nie wiem co robic :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pokaz zdjecie moze co ci doradze.

Gość zapuść wąsy i brodę

Gość ...ponawiacz.....
sorry.. nie potrafię sobie ciebie wyobrazić;)

slyszy sie ze najwazniejsze to polubic siebie i zaakceptowac swoje wady, ale jak mozna polubic cos co cie u siebie wkurza?jak mozna zaakceptowac cos czego sie nie cierpi ?wiem ze najwazniejsze to dbac o siebie........... ale powiem wam jedna historie, mialam kolezanke w liceum byla naprawde brzydka, ruda z wielka twarza, zachowywala sie jak chlopak, nikt nie chcial sie z nia umawiac zaden chlopak, ale pare lat potem cos sie w niej zmienilo, zaczela sie innaczej ubierac i najwyrazniej zdawac sobie sprawe ze swojej kobiecosci, nie wcale nie wyladniela praktycznie twarz miala taka sama wszystko takie same ale miala ta w soebie aure ze wygladalo ze to nie ta sama dziewczyna, bo zaczela byc bardziej przyjacielska, odwazna, mila i zdawala sobie sprawde ze swoich walorow bycia kobieta...no i zaczela miec powodzenie jak cholera:P tak wiec wszystko zalezy od nastawienia i podejscia do samego sioebie..........ja tez z tym walcze bo mam wiele wad (wg mnie)...

Gość Do Ews
jeżeli masz brzydkie czoło to zrób sobie grzywkę. Jeden problem mniej. Kwadratowa twarz?? boże zrzuć parę kg jeśli masz coś do zrzucania-buzia też ci się wyszczupli. Używaj "kolorków" (różu) które uwydatnią kości policzkowe i wyszczuplą ci twarz. Jeśli masz jasną karnację to stosuj samoopalacz. A fluidem możesz zatuszować worki pod oczami.