Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaaleinna.

co sądzicie o wieku 33 lata

Polecane posty

Napiszcie. W skali starości od 1 do 10. Skala odnośnie coś tam osiągnąć w życiu, od nowa coś. No to ja daję 6 - znaczy no nie za wiele juz da się zmienić, nie? (1 bardzo dużo da się zmienić, 10 -pętla zaciśnięta)

Gość już pozamiatane

Gość miły jestem bardzooooooo
Jak to się mówi : na naukę nigdy nie jest za późno :) W każdym wieku mozna wiele zmienić :) Jeżeli masz już męża , rodzinkę , dziecko to wiele nie zmienisz ale jeżeli jesteś wolna to możesz obrócić świat do góry nogami :) Powodzenia , sukcesów życzymy :)

Gość qawsdfghjkl
To wiek Chrystusowy (Chrystus umarł mając 33 lata) Uwazaj na siebie ...duzo ludzi umiera w tym wieku :(

Gość jjjjjjjjjj
JA MAM 33 I CZEKAM NA UKRZYŻOWANIE . DAJE 10

Gość 3 jesli chcesz dozyc 99

Ja bym też chciała umrzeć już i powiem wam nawet mi się coś takiego przdarzyło ale w roku KALENDARZOWYM 2008 - no to kalendarzowo miałam 32 skończone , ale leciał 33 rok życia już. Na początku 33 roku roku życia. Jakbym umarła - to znaczy żyłam bo po śmierci dalej jest życie, ale się ...rozerwałam na pół. No i dlatego myślę , że idzie koniec świata. Na logikę moim zdaniem. To było straszne, ale może jeszcze coś mnie spotka ciekawego w 33 roku życia, ale co???

10, 10...przesadzacie. 6-7 ja tak myślę. A byłam młodsza - miałam 25 lat i było 9,5. Teraz się obniżyło... A co dalej?

Gość Nat

Dziś mam 33 lata i mam nadzieję że krzyż nieszczęść w miłości który niose to zejdzie że mnie. I wkoncu będę szczesliwA

Gość Nati

Dziś mam 33 lata i mam nadzieję że krzyż nieszczęść w miłości który niose to zejdzie że mnie. I wkoncu będę szczesliwA