Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Czy jest tu Czarne Asisko ?

Polecane posty

Chcę ci powiedzieć tylko tyle że jesteś wredną sucz.

Gość heheheheheheheheh
florek ja ciebie nie poznaje...zawsze byles taki w miare sympatyczny, kulturalny...coś się stało?

miło mi :) nie ma to jak przeczytać od przegranego nicka taki komplement :D zrozum tylko że oprócz mnie takich suczy* tu pod dostatkiem chyba skocze skacze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! *sucz- osoba, która tak jak ja doszła do wniosku że florek przegrał zycie, spędzając je przed komputerem, robiąc sobie przerwy na papu i siku i nie boi się tego powiedzieć pod stałym, czarnym nickiem

Strasznie mnie kusi, ale nie zrobię tego. Nie będę cię obrażał.

hahaha- a jakbym tego nie napisała już by tu było z 10 wpisów "tak tak Asisko to cipa" "zgadzam się z powyższym" "dokładnie- to gupia cipa" co, miałeś już gotowe wpisy tylko cie uprzedziłam? oj biedny,mały człowieczku... nawet w fikcyjnym świecie kłamiesz i masz dwulicową gębę. tragedia

Gość heheheheheheheheh
bijecie sie na nicki? Asisko upadlas jeszcze nizej niz florek

co za boje;-) nie lepiej na rymy :-Pjestem za swoja idolka

Gość koniokrattt
tez se larwa idolke wybralas...jak tam twoj wapniak?:P:P

Gość koniokrattt
zyje? bo jak nie to dajesz adres i wpadam :P

o witaj Konio:-) rehabilituje sie ostro..ale ciagle w szpitalu.. Jak przyjazn z sasiadka?teskniłes cos za mna?

larwka bo sie zaczerwieniłam :) ale dzięki za miłe słowo 🌻 teraz spadam do wanny potem do łóżeczka bić się na klaty z moim ukochanym :P a potem spać A Ty tu Florek gnij i dalej kopiuj wiadomości z onetu i pudelka (na nowe niestety musisz do rana zaczekać) aaa i nie zapomnij zwalić pod jotpega z hermafrodytą LAdy Gagą. dobranoc larwka 🖐️ dobranos 777-X 💤

Mam urazę do Czarnego Asiska ale nia traktuję jej jako wroga. Nie zadarła ze mną na poważnie. Nie mam powodów by przejawić wobec niej jakąkolwiek formę agresji werbalnej i nie będę tego robił.

Oj pitolicie oboje, bo w gruncie rzeczy gdyby nie Wy, to człek by umarł z nudow na tym forum:-P lubie czytac Wasze rymowanki , super sa;-)

To nie są żarty. Naprawdę czuję się urażony.

A niby za co? ze zartuje sobie? Ty pierwszy załozyles temat o niej..a ona w odwecie cos Ci pisze..ale raczej zartuje niz napada na Ciebie:-) Wyluzuj i bedzie oki

Gość koniokrattt
i larwka nadal sie meczysz w celibacie?:D:D: moja sunsiadka stala sie moja oficjalna kochanka ;p ciagle sie ucze czegos nowego, nie wiem czy cos z tego wyjdzie na dluzsza mete le fajnei sie bawimy

Konio gdzie jestes? Jezeli bedziesz chcial ze mna pogadac to załoz temat..buziaki w jaderka mój miły kolego :-P

Gość wrzeszczot_brzeszczot
a co to za wykorzystywanie forum do prywatnych klotni? wymoderujcie to.

Ale masz extra..no i gratuluje!! Teraz oboje bi jestesmy:-) ciesze sie ze jestes szczesliwy i uczysz sie czegos nowego:-) Ja ..no coz marze o sexie ..rano tylko widuje sie z moim ale nie ma tam gdzie sie posexic nawet oralnie:-P

podnoszę ten temat, gdyż jestem z niego dumna (jako pierwsza w tym kraju i na tym świecie wqrwiłam Florka w sposób bardzo finezyjny i delikatny), acz do tego stopnia iż zaczął on używać wulgaryzmów- za co mam dodatkowy plus. i ma jeszcze do mnie żal- :( ja mam za to żal, że nie ma w cholernych sklepach cyckonoszy z dużą miską i małym obwodem (bo mi tzytze w ciąży rosną- i tylko tzytze i nie mogę kupić porządnego biustonosza) 😡

jadę więc na poszukiwania w centr goroda, a potem na wioche pooddychać świeżym powietrzem nie przesyconym komputerowo-technologicznym postępem i spalinami. oczywiście gówno Was to obchodzi, ale 99% topików na kafe zawiera podobnie ważne informacje, więc dodając jedną czy dwie uważam iż nie zaburzy to naszej forumowej równowagi. 🖐️