Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYLE DO JESIENI I ZIMY

PASZTETY ŁĄCZMY SIĘ - rok 2009

Polecane posty

Chciałabym załozyc tu klub pasztetów. Skoro tyle staraczek tu zakłada podobne tematy, to myslę, że czas na nas kobietki. Ja cała jestem pasztetowa a szczególnie na twarzy, a wy, co macie pasztetowego? To najgorszy okres dla nas. Ja uwielbiam zimy, bo moge się opatulić i wtedy czuję się mniej pasztetowa, a szczególnie wtedy kiedy szybko robi się ciemno. Latem musze się niestety ukrywać. Po kim macie urodę pasztetową? Ja chyba po dziadku. Eh, takie życie paszteta.

Na ogólnym raczej nie, bo obawiam się, że za duzo moze być wpisów. Po prostu widzialam tu masę pasztetów, więc może warto załozyć takie pasztetowe kółko wzajemnej adoracji.

kolezanki, co jest? Piszcie, chyba lepiej się użalać nad sobą w klubie niż samotnie. Mam nadzieję, że połączymy sie tez tu w pasztetowe małżeństwa, bo znam kilka mega pasztetów płci męskiej.:-)

Gość ja jestem pomidorowy z tesco
za 0.99 :P

my tu się bardziej cenimy. Stawiam na to, że rok 2010 to będzie rok pasztetów i te piękniusie bez kasy same będą masakrować się młotkiem żeby tylko być mega pasztetem, a te bogatsze zrobią soie operacje plastyczne pasztetowe.

Gość RamonaD
też jestem pasztetem ale nie przeszkadza mi to!!:*