Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzisko87

pomocy!!!!

Polecane posty

Gość ludzisko87

Witam , Mojej dziewczynie okres spuznia się juz 8 dzien . od 2 dni bolą ją piersi a od wczoraj podbrzusze , w południe gdy szła oddac mocz miala bardz odużo białego śluzu . Czy zbliża się okres? lub niedaj Boze ciąza? Proszę o rychłą odpowiedź

Gość ghijk9
Niewykluczona ciąża.Najlepiej zrobić test,wyjdzie wiarygodny.Stosowaliście jakieś zabezpieczenie?

Gość xyxx
tego nie wiedzą najstarsi górale :P Proponuje zrobić test bo juz jest po terminie spodziewanej miesiączki.

Gość adierene
jesli boli ja biust i brzuch, to moze byc to okres, skoro sie spoznia. bialy sluz wydobywa sie zawsze, tylko,ze w roznych ilosciach i rozna ma forme. najprostsza metoda bedzie wykonanie chyba testu.. wtedy bedzie wiadomo- ciaza, czy zwykle opoznienie. sama niestety mam podobna sytuacje ;/ chociaz o tyle dobrze,ze okres wypada mi za kilka dni dopiero..(mam nadzieje,ze sie pojawi..:) tak u mnie jak i Twej lubej )

Gość ludzisko87
kochaliśmy sie podczas ostatniego dnia jej okreus bez zabezpieczenia , praktycznie krwawienie juz ustąpiło . ale kochalismy sie tylko przez 10 minut , a ja nie doszłem . Nawet ten sluz mi sie nie wydostał .

Nie daj Boże! Jestesmy razem ale sie nie kochasmy... seks jet ale bez i bez... czy bez majtek i gumki to moje dziecko?

Gość ghijk9
Więc raczej nie powinno być ciąży,bo były dni teoretycznie niepłodne

Gość ludzisko87
Myslę ze wkrótce okres odstanie , ak mowi moja bliska przyjaciólka ktorej mama jest doktorem

Gość adierene
jak pisze ghijk9, to dni neplodne.. wiec szansa mala...chyba,ze masz super plemniki :P aczkolwiek zalezy,jak regularne i jak dlugie ma cykle oraz krwawienia.. mozesz poszukac w internecie kalendarzy dni plodnych. "seks jet ale bez i bez... czy bez majtek i gumki to moje dziecko?" mortifer- troszke ne rozumiem pytania? z majtkami przeca to na ciaze marne szanse raczej.. ;)

Gość adierene
w sensie, ze jkaby inaczej mogloby byc w odniesieniu do gumki ;;)

Gość ludzisko87
Okres ma tak okolo 4-6 dni , cykle długie , ale okresy niereguralne . juz pare razy sie spuzniały nawet do 2 tygodni . A co do plemniczków , to ja mam bardzo słabe wytryski , a moje nasienie ... no hmm...nie jest dobej jakosci