Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinova

RZUCAM PALENIE-ŁĄCZMY SIĘ -GRUPA ANONIMOWYCH PALACZY

Polecane posty

Witam.Mam 24 lata.Palę 6 lat.. Od pół roku męczą mnie straszne dolegliwości..Cały czas \"stoi\"mi coś w gardle,nie mogę swobodnie przełykać pokarmów nie mówiąc o kaszlu i bólu.DIAGNOZA-grzybica układu pokarmowego.Byłam 2 tygodnie na Flucofascie-NIE POMOGŁO.Dalsze diagnozy były również błędne.Dziś 13 maja 2009 roku poszłam zrobić RTG klatki piersiowej- OK.Poszłam również do laryngologa,zbadał mnie dokładnie,przeprowadził wywiad DIAGNOZA- P A P I E R O S Y !!! Wysuszyło mi śluzówkę przełyku,stąd ból i uczucie \"siedzenia czegoś tam\". Oprócz 3 leków na uciążliwy kaszel,wykupiłam również TABEX.Z tego co czytałam na forum-pomaga.Od jutra zamierzam rzucić te cholerne papierosy!! Mam dosyć chorób,szarej cery i smrodu wokół siebie.Uwielbiam palić,ale razem z mężem przepalamy przez miesiąc 1000 złotych ! Mamy córcię,pieniądze te chcemy zacząć przeznaczać na wakacje,przyjemności itd. Dosyć trucia. Jutro 14 maja mój mąż ma 25 urodziny. Mam nadzieję,że rzucimy oboje. Byłoby łatwiej,gdyby jakaś dusza na tym forum zechciała nam towarzyszyć w tych na pewno ciężkich chwilach. Pomagajmy sobie nawzajem. Ci co rzucili niech piszą,niech podtrzymują na duchu,piszcie jak rzuciliście,co przeżywaliście,jak Wam się udało,jak się trzymacie.. OD JUTRA KONIEC Z PAPIEROSAMI.Pozdrawiam,czekając na wiele komentarzy.

Gość lk9876
ja nie palę 3 tygodnie i jakoś mi się specjalnie nie chce. Tylko mocno kaszel mnie dusi. To ponoć normalne. A i rtg też sobie zrobiłem i ponoć nic tam nie ma. Paliłem 10 lat od 2 naprawdę dużo. Wiem, że do papierosów już nie wrócę, wogóle mnie nie ciągnie. Jak wytrzymasz pierwsze 2 tygodnie to przestanie cię ciągnąć. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość 0000000000
polecam ksiazke Allana Carra mi pomogla . Autor pozwala palić aby zachecic palaczy do przeczytania.

Gość ostra laksa z dupska16
mam 10 lat i napojare k*rwa jaram na dołku szlugi (14lat) obok psiarni i na pojare albo pojare na i c*uj ..pomocy

Gość wrona thc jaracz jestem kul
cho z nami na dołek na pojare bo my nie mamy i chuj se zajrasz bedzie ci lepiej.. pierdol grzyba liczy sie dym suko

witam mam na imię Tomek nie palę 5 lat papierosów, chciałem poinformować o grupie nikotynistów w warszawie ale też o stronie anonimowipalacze.pl gdzie można poczytać o niepaleniu , w warszawie jest nas kilka osób ,zapraszam chcących dostać wsparcie w niepaleniu papierosów.Spotykamy się co wtorek o godz. 20.00 w salce parafialnej przy kościele Podwyższenia Krzyża Świętego,Warszawa (Jelonki) ul. Słomiana 2/4 ( grupa jest nieodplatna) Tomek

Gość Yemmii
Witam, a czy ktoś z Was wspomagał się tabletkami Tabex?