Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllll

Rozpad związku po 9 latach? Ktoś przeżył to?

Polecane posty

Gość llllllllllllll

po 9- ciu? kto by tyle czasu wytrzymał z jednym facetem? ja odchodze równo po 5- ciu:classic_cool:

Gość ja przezylam
dokladnie po 9 latach. ale to ja zostawilam i moj byly przezyl to straszno - 2 lata jeszcze sie o mni staral. wspolczulam mu strasznie. ale ja przestalam kochac.

Gość llllllllllllll
jak to przestałaś kochać? Można tak po prostu?

Gość kwasidło
no to ja mogę sie postawić na moejscu twojego eksa, tylko z tą rożnica ze moj zwiazek trwał 6 lat, a zakonczył sie 9 miesiecy temu

Gość llllllllllllll
kwasidło - i jak sobie poradziłaś? Bo ja nie daje sobie rady sama ze sobą :( Mocno Cię jeszcze boli?

Gość kobieta z przeszłością
ja po 14 i dobrze mi z tym czasem tylko zastanawiam się dlaczego byłam głupia tak długo ;)

Gość ja przezylam
przestalam kochac, wypalilo sie. czulam do niego cos takiego jak do brata - kochalam jak czlowieka, ale juz nie jak mezczyzne. i to mnie zabijalo. i rozstalismy sie. strasznie mi go bylo szkoda, ale zaslugiwal na uczciwosc. to bylo 4 lata temu. teraz on ma dziewczyne, kochaja sie. ja za to po 2 wielkich milosciach jestem teraz sama.

Gość ja przeżyłem
Sam go zakończyłem choć ją kochałem ale nie pasowaliśmy raczej do siebie, ciężko było i nieraz nadal jest ale życie toczy się dalej i trzeba szukać szczęścia

zostawil mnie facet po 10 latach, przezylam hororrrrr, ciezko bylo sie pozbierac. jednak zyje i nawet calkiem niezle, nie potrafie tylko znalezc sobie faceta....

Gość po 10
żyję, mam się świetnie :)

Gość llllllllllllll
A mój horror trwa :(

Gość kwasidło
jestem facetem, na poczatku było bardzo ciezko, teraz jest juz znacznie lepiej, jakos daje rade, ale to strasznie dziwne, mam z nia bardzo duzy kontakt, jezdzimy razem na wypady, wczasy i takie tam, chyba nie potrafimy sobie zycia ułozyc na nowo, dziwne, to ona zostawiła, myslala ze swiat zawojuje, ze poznany facet (przyczyna rozstania, ale takze rutyna) bedzie tym jedynym, a tu nici, koles ja zostawił.... a jak u mnie???jest moja eks, ale jest tez kilka innych pań:P radze sobie

Gość PawelWawa
witam was bylem z dziewczyna w związki prawie 10 lat byliśmy już narzeczeństwem, rozstaliśmy się na pół miesiąca, ale spotykaliśmy się mimo że twierdziła, że jej rodzina tego związki i mnie już nie zaakceptuje, nie minął miesiąc i dowiedziałem się od innych, że jest w ciąży z innym i że za 3 miesiące wychodzi za mąż boli mnie to jak nie wiem nie mogę się pozbierać, wszędzie ją sobie przypominam w każdej czynności i miejsca które niegdyś odwiedzaliśmy, wspomnienia wracają, spędzony razem czas, wygłupy z nią, błagam pomóżcie jak sobie z tym poradzić bo moje myśli biegną tylko w jedną stronę

Gość gość
Kobiety w większości to suki !!! Wiem coś o tym,nie mam ochoty nawet o tym klikać,czas zagoi rany! Najgorsze jest to, że często ją widzę,a wyprowadzić się nie mogę.

Gość gość
Nie mozna generalizować. Zdarzają sie przypadki, ze kobiety zle. Jajestem po tej drugiej stronie.