Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna018

Buty!! WYSOKI OBCAS

Polecane posty

Gość Czarna018

Dziewczyny !!!! Która z was chodzi w butach na wysokich obcasach?? Marzą mi się takie czerwone czółenka :P http://bucikowo.pl/p/pl/1702/del+forme+red.html obcas gdzieś 9,10,11cm... ja chodziłam ale na 7,8cm szukałam takich czółenek na obcasie 7-8cm ale nie znalazłam tak fajnych ... zawsze jakaś daremna klamra albo coś :/ a taich nie chce!! No i tu moje pytanie jak by się chodziło w takich butach?? taki obcas?? bo ja np byłby obcas 9cm a platforma 2cm to chyba nie aż tak źle coo?? Jak myślicie? długo trzeba się uczyć by w takich butach chodzić??

Gość Czarna018
Albo koturny...też mi się bardzoo podobają...ale takie fajne też mają koturn 10cm niewiem jak się w takich chodzi...?wygodnie...?

Gość Czarna018
Nie ma dziewczyny która chodzi na wysokich obcasach?? szkoda !! :( a tyle was na mieście :D

Gość ja nie widze w tym nic trudneg
o, pod warunkie ze but Ci nie spada z nogi (nie wypada pieta) - wtedy jest koszmar. Poza tym obcas jak obcas - jesli chodzisz w takich standardowych typu 7-8 cm, to w takich tez bez problemu dasz rade, jesli beda sie trzymac stopy. ja mam takie, 10cm, bez palcow, z reserved. jedne z lepiej wywazonych butow, przez co nie boli ani pieta ani srodstopie :)