Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdksldlsdk

JAK MAM ZACZAC ZMIENIAC SWOJE ZYCIE I RUSZYC DUPE WKONCU

Polecane posty

Gość kdksldlsdk

wiem,zemusze zmienic swoje zycie wiem nawet jakie zmiany ale stoje w miejscu wszystko odkladam na jutro i tak mi zycie leci ,i to niechodzi o to,ze ja czasu nie mam wlasnie,ze mam len ze mnie moje cele 1 nauczyc si angielskiego 2zaczac uprawiac sport 3zaczac wychodzic do ludzi(kiedys mialam depresje i znowu w nia popadam) 4czytac ksiazki 5zaczac dbac o siebie bardziej mimo,ze nie jest ze mna tragicznie to mogloby byc lepiej lenistwo do granic mozliwosci ,codziennie nuda boje sie,ze za 10lat sie ockne i jak spojrze wstecz to sie przeraze

Gość chciałabym to wiedzieć

najlepiej to znajdź prace to się rozwiąże podstawowy problem czyli brak kontaktu z innymi ludźmi

Gość Paulaa-a7
wielbiciel 70b podrzucil trafne linki:) ale ja sadze ze to jest lenistwo zaawansowane a nie jakas dolegliwosc czy choroba:) no i ja cierpie an to samo:D:D:D

Gość hehhehe
:-(

Ja zrobiłam tak, że jak mialam zaplanowane coś do zrobienia to poprostu niemyslalam ze to straszne i nunde i ze musze to zrobic i poprostu zaczelam to robic ;D. Kiedys potrafilam siedziec przy oknie i gapic sie tak przez 4 godziny bo nic mi sie niechcialo...(straszny leń ze mnie jest...)