Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pre -test

Jak szybko nudnosci...

Polecane posty

Gość pre -test

Witam mam pytanie czy okropne mdlosci i wyczulenie na zapachy moze sie pojawic juz w kilka dni po zaplodnieniu? Staramy sie od niedawna o dziecko.Prosze o odpowiedzi.

Gość aaaaabbccccccc
raczej nie - wbrew wszystkiemu niewielki odsetek kobiet ma straszne wymioty itd - to taki mit troche - ale co kobieta to inny organizm - mnie się nieraz zdarzyło że mi niedobrze i mnóstwo innych objawów ciaży a nadal nic - więc niewmawiaj sobie a spokojnie czekaj

Gość pre -test
no tak ale ja w piwrwszej ciazy mialam mdlosci tylko nie pamietam w ktorym tygodniu sie zaczelo a teraz moze byc to samo...ja sie nie nakrecam ale przeszkadzaja mi sw pracy :(

u mnie nudnosci zaczely sie mniej wiecej w 4 tygodniu, wyczulenie na zapachy mialam juz wczesniej, mdlosci mam wbrew nazwie caly dzien a nie tylko rano, koszmar:(

Gość Panna_Freddy_K
U mnie niewielkie nudności zaczęły się gdzieś w 3 tygodniu, nie wiedziałam że jestem w ciąży i myślałam że to z nerwów z powodu braku okresu :D Ale takie normalne mdłości zaczęły się od 5tc i skończyły się 16tc... 8 kg schudłam :D

Gość agniesiaq
mi zaczęły sie w r tygodniu w piątym sie nasialiły i zaczełam prawie codziiennie nawet po kilka razy wymiotowac - neisity jestem w 11 tygodniu i nadal mnie trzyma :(

Gość joojojjjjjj
kurcze dziewczyny współczuje - ja znam tyle kobiet w ciazy i co urodziły i żadna tak niewymiotowała - owszem tam się ze 2 raz zdarzyło jak coś rano niezjadly- i tyle - jakiś tam wstręt to np. lodów jedna miala ale żadna tak typowo nierzygała - współczuję!!