LadyInRed20 0 Napisano Maj 13, 2009 Witam!!! Wczoraj dostałam @, niby nic wielkiego zwykłe bóle temu towarzyszące, jak zawsze dwie tabletki wzięte, żeby dało się wytrzymać. Fakt trochę sobie podźwigałam, kilka razy poniosłam coś ciężczego, ale intensywność krwawienia się nie zmieniła, praktycznie przez cały dzień podpaska była nie naruszoma. Dopiero dzisiaj rano przeraziłam się nie na żarty. Dostałam tak silnego krwawienia, że nie dość, że miałam całą podpaskę, bieliznę i piżamę czerwone to jeszcze prześcieradło. Wciąż zastanawiam się czym mogło to być spowodowane i nie mam pojęcia. Dodam, że okres dostałam 6 dni po spodziewanym terminie. Czym to krwawienie może być spowodowane?? Czy to mogłobyć poronienie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaabbccccccc Napisano Maj 13, 2009 niechce straszyć ale mogło być poronienie - jak masz możliwość to idź prędko do ggina - niech ci zrobi usg i sam oceni!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 13, 2009 zrób test, nawet jeśli było to poronienie to Hcg będzie się utrzymywać dalej w organizmie jeszcze przez jakieś dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyInRed20 0 Napisano Maj 14, 2009 Jeśli to będzie poronienie, to nie wiem co zrobię, tak bardzo chciałam w końcu mieć takie maleństwo. Ale nawet jeśli to było poronienie wydaje mi się, że okres powinien później być intensywny, a tutaj jak podpaska czysta, tal wciąż jest praktycznie nie naruszona, tylko tyle, co krwi \"wydostanie\" się podczas pobytu w łazience. Spotkałyście się kiedyś z czymś takim?? Proszę odpiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyInRed20 0 Napisano Maj 14, 2009 Jest tu kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach