Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miles awayy

ankieta do facetów - czy seksem można usidlić faceta?

Polecane posty

Gość miles awayy

1. Co myślicie o dziewczynach które wchodzą w luźne zwiazki, tzw. seks bez zobowiązań mając nadzieję, że facet w końcu się do nich przekona, zobaczy jakie są cudowne, moze przyzwyczai i będą razem? 2. Czy znacie takie pary, którym się to udało? Tzn. ze spotykania czysto fizycznego - zrodził się związek? 3. Co myślicie o takich dziewczynach? Żałosne czy zaradne?

Gość nie jest
jeśli dziewczyna jest dobra w łóżku ale ma zryty beret to choćby nie wiadomo co to i tak faceta nie usidli

Czemu żałosne? Zaradne na pewno nie. Zresztą ile takich związków tyle przypadków. Po co to oceniać. Nie ma uniwersalnej recepty i na faceta i na kobietę, wszak każdy jednak jest choć trochę inny.

jeśli dziewczyna jest dobra w łóżku ale ma zryty beret to choćby nie wiadomo co to i tak faceta nie usidli } Przyczyny zrycia beretu moga być rozne.. poza tym są tacy co im taki beret nie przeszkadza.

a mi kabel USB Niekoniecznie. Znam seks układy (no dwa) zakończyły się małżeństwem. 🖐️

Gość stars are blind...
mysle - hmm.. chce myslec- ze moze cos z tego byc.. ze ktos spotkal sie gdzies przypadkowo, poszedl do lozka, a teraz niemoze sie od tego uwolnic.. ciagle sie spotyka, z dnia na dzien bardziej wciaga- ale zero slow o uczuciach.. watpie czy moze sie to przerodzic w wielka milosc.. bo KAZDA bedzie lepsza jesli ON poczuje te motylki i bedzie dozyl do tego zeby ja zdobyc czekac na romantyczny moment seksu a ta co dostal odrazu na tacy porzuci..

Gość miles awayy
Chodzi o to, że facet proponuje mi cos takiego, a mi to nie bardzo sie podoba, choc on sam szalenie, ale chcialabym zeby to mialo rece i nogi, tzn. jak chce latwego seksu niech szuka w innych miejscach. Albo jestem zaściankowa albo nie wiem. Z kolei kolezanka jest w takim "zwiazku" juz prawie 2 lata, ona chce stabilizacji, deklaracji a jemu tak wygodnie. Powiedzmy ze mowimy tu o normalnych umiejetnosciach łozkowych i normalnym "berecie". Czy przez seks zwiekszam szanse na to ze facet sie we mnie zakocha, czy wrecz przeciwnie, ze nie zgadzam sie na to i musi sie postarać.

Jak zwał tak zwał.. oczywiście mogę napisać wyłącznie za siebie. Ja nie związałbym się i to do tego prawnie, z kimś do kogo bym nic nie czuł. Oczywiście nie oceniam znajomych, o których wspomniałem.

Gość stars are blind...
facet mysli innymi kategoriami- darmowy seks czemu nie?- a na boku bede sobie szukal tej jedynej..

Gość stars are blind...
jestem w taki zwiazku i codzien przekonuje sie ze niewarto..

Gość miles awayy
ja nie jestem i codzien zastanawiam sie czy powinnam żałować

Gość miles awayy
gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy???

Gość stars are blind...
wiesz kiedys sobie powtarzalam ze lepiej go miec chocby tylko do lozka ale miec i zalowac ze nigdy sie nieprzekonam czy ma to jakas mocniejsza sile- i rozwinie sie na powaznie.

Mysle, ze od seksu moze sie zaczac milosc, czemu nie. Bez sensu jednak na sile szukac milosci w seksie, jak nie wyjdzie to zostanie gleboki zawod.

Gość URSUS C330
Można, przy dobrych wiatrach na 24h ale nie więcej ;D

Gość Konradm
jakiej przynety uzywasz taka rybe zlowisz, Lub analogicznie : w jakim stawie lowisz taka rybe zlowisz

Gość wituś-sprytuś
dobre wiatry mam zawsze