Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robak1235

Sok z cytryny na rozjaśnienie włosów + woda utleniona

Polecane posty

Gość robak1235

Czy można stosować do rozjaśniania włosów sok z cytryny a do tego,wode utlenioną?

Gość kotka222
nie radze

Gość Antosia89
zniszczysz sobie wlosy

Gość dushki
a walnij se łeb w kubeł z 15% woda utleniona to ci porzadnie wyparzy ten pusty baniak

Gość z reguły taki
niektórzy stosują cytrynę do płukana, ale moim zdaniem nadmiar jest szkodliwy. Wodą utlenioną mozna rozjasnic, a takze przy tym zniszczyc włosy. Moj kolega blondyn chciał jeszcze bardziej sobie włosy rozjasnic, stosował wode utlenioną (długo i często ) I zniszczył sobie włosy, zaczęły mu wypadac. Nie wiem moze miał z natury słabe. Woda utlen. + cytryna to chyba zła para. Moze jednorazowo nie zaszkodzi, ale więcej razy lepiej nie uzywać. Myslę,że rozjasnic włosy moze, ale bałabym się takiego połączenia.

Gość tak jedna z uk
sok z cytryny to raczej nic ci nie da (sama na sobie probowalam ,wychodzilam na slonce zeby wyszuszy wlosy z tym sokiem,zero efektu,a mam ciemny blond,jak bylam mala to mialam po prostu biale). woda utleniona zajebiscie zniszczy ci wlosy i p oprsotu je przebwri na jakis zjechany blond i pozniej uwierz mi baaaardzo iezko bedzie ci sie pozbyc tego koloru. a cytryne razem z woda to juz komoeltnie odradzam .