Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość montana881

moj chlopak ma konto na sympatia.pl!!

Polecane posty

Gość montana881

Właśnie przypadkowo odkryłam. Wprawdzie napisał, że niczego nie szuka, ale chyba jednak cos jest nie tak. Mówi, że jest ze mną szczęśliwy. Kompletnie nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość to uwazaj
u mnie tez tak było nie musze mowic jak sie skonczylo to sygnal ze czegos szuka juz

Gość sdhsdfsdfsdsf
mi taki jeden portal randkowy zniszczył związek...

Gość bbui
mój też miał, też przez przypadek się dowiedziałam, zdobyłam login i hasło, wlazłam tam, nic się nie działo, nic a nic przez długi okres czasu, nic nie mówiłam, minęło chyba ze dwa lata i niedawno mi się przypomniało, z ciekawości czy jeszcze jest to konto weszłam tam i się okazało, że nadal się nic nie dzieje, skasowałam

Gość sdhsdfsdfsdsf
bbui, jak można 'dostać' hasło? :D

Gość montana881
rozmawialam z nim teraz przez telefon. Przyznał sie ze ma, ale tylko mailuje sobie z jedną w zasadzie dziewczyna. Od tygodnia, czyli od czasu kiedy się ostro pokłóciliśmy. I jesli chcę to usunie konto.Jedna kłótnia a on szuka nowej dziewczyny!! Mówi, że mnie kocha. A tu taka niespodzianka

Ojeju jeju,a mój na sexfotka.pl. Niesamowite... :o

Gość gitarra
nie patrz na to co MÓWI ale na to co ROBI. jesli Ci na nim nadal zależy : rób dokładnie tak samo! załóż sobie konto na sympatii. Może potrzebuje jakiegoś wstrząsu, żeby się uporządkować. Jesli Wasz związek ma trudności i czujesz, że go tracisz: nie mam dla Ciebie dobrych wieści- to początek końca....

Gość fanfarna
a mozesz podac link na jego profil??

Gość montana881
A może chcialabys sie umówic, co? :)

Gość fanfarna
nie wiem zalezy co bym tam zobaczyla

Gość bbui
trochę mi zajęło czasu żeby zdobyć to hasło, myślałam, dumałam, nie dawało mi to spać a nie chciałam robić awantury zanim się nie dowiem, zanim nie będę pewna że mogę przeczytać coś czego najbardziej się bałam. naprowadzałam go na rozmowy o takich portalach co on o nich sądzi, się dowiedziałam, że mogą być ale jego to nie interesuje, dobre sobie. męczyłam się z tym hasłem kilka dni, myślałam, że zejdę z nerwów. i w końcu wpadłam na pomysł, żeby mu zajrzeć na pocztę, bo przecież jak się rejestrował w sympatii musiał dostać maila aktywacyjnego. z tym akurat nie było problemu bo któregoś dnia po prostu podejrzałam jakie ma hasło i login na pocztę. weszłam tam, oczywiście znalazłam maila z loginem i hasłem do sympatii. no cóż, to był ten sam login i hasło co do poczty. wieczorem się upiłam ze stresu tak strasznie się bałam zajrzeć na jego profil. w końcu weszłam już z nastawieniem, że jeżeli będzie tam coś co mnie zaniepokoi od razu odejdę od niego. weszłam a tam nic ciekawego nie było. ulżyło mi, nie powiem. i jak pisałam, jeszcze parę razy tam wchodziłam. nigdy mu o tym nie powiedziałam i nigdy nie zamierzam, nigdy też więcej nie weszłam na jego pocztę.

OMG , OMG. To ,ze koles ma konto na jakis portalu spolecznosciowym nie znaczy ,ze chce kogos zdradzic / rzucic. Nie jestesmy Wasza wlasnoscia, tak jak Wy nasza. Potrzebujemy kontaktu z innymi dziewczynami. Same wybierzcie lepsze zlo: Twoj chlopak ma konto na Sympatia.pl i sobie pisze z innymi... wolalabys ,zeby na ulicy zagadywal do innych :>? Chcecie miec kogos na wlasnosc kupcie sobie pieska ktory bedzie Wam picze lizal na zawolanie.

Gość fanfarna
o k*** jak ja nie lubie takich lasek!! podgladac zeby zdobyc haslo, wlamywac sie na poczte... maskara

Sprawdzajcie jeszcze serwis dru.pl, czy tam przypadkiem chłopaka nie ma profilu i zdjęcia ;)

Gość felciafrelcia
mój ma wszędzie na każdym portalu ale to taka jego wyższa dziejowa misja ma szerokie ramiona :P to musi więcej zagubionych dziewczątek przytulać :D

Gość Kamil123
No i co ze ma konto? A ty co tam niby robilas na tej stronie? Sama swieta nie jestes a na chlopaka gadasz...

Gość dziunnia
mój miał na fotce, sexfotce, ruchał wszytko co sie rusza, oby teraz syfa złapał

Gość takja jedna za ładna
hahahaaaa mój tez moze powklejamy ich linki, bedzie zabawnie, przynajmniej jakas przestroga dla głupich lasek

Gość Gvtgghgyggy
Hm.... Moze tylko chcial sprawdzic czy ty przypadkiem nie masz ;) jak bez zdjecia to nic groznego, moze zalozyl przed tym jak sie poznaliscie.

Gość Matt25
Siemka, ja od początku stycznia dowiedziałem się, że mój od 4 lat chłopak ma konto na sexfotka- konto posiada od lat 2-óch... Też od razu nic nie robiłem, tylko natrętne myśli i jak to rozegrać, żeby on dostał nauczkę, nigdy już nie szukał a jednocześnie by to nie zniszczyło naszego związku. Facet to facet- myśli co 28 sek. o seksie, facet-gej to mega facet- myśli co 9 sekun. o seksie. Ja go kocham, nie chce go zostawić, rozum podpowiada, że to co robi to podłość, mieć sexfotkę z mega, naprawdę mega wulgarnymi zdjęciami od 2 lat, a w rozmowie, w życiu udawać mało zainteresowanego seksem, czasem myślałem, że on seksu nie lubi. Serce mówi kochasz go, nie odchodź bo zwariujesz i umrzesz z samotności... Jak zdobyć hasło do sexfotki? To mój cel. Jak? Jak? Jak?

Gość adadadadada
zrob tam tez sobie konto,wstaw fajne zdjecia lasei , zciagnij z ,ww,garnek,pl, w typie co twoj chlopak lubi, i poderwij go tak i uow sie z nim na real ,i pote mu daj wpysk, ale mocno!!!