Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wiolu艣ka589

brac zycie jakim jest

Polecane posty

Go艣膰 wiolu艣ka589

Umiecie tak? Ja nie-wszystkim sie przejmuje-zamartwiam. Zle mi ztym

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
tak samo jak ja ciagle jakie艣 problemy bieganina za zyciem ech ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolu艣ka589
No wlasnie, inni jkakos sie nie przejmuja umieja nie robic z igly widly aja ? ciagle jakis problem,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak umiem jak narazie
chociaz jestem m艂↨oda bo chodze jeszcze do szkoly. Ale jak patrze na rowiesnik贸w ktorzy zadreczaj膮 sie jakimis nieszczelsiwymi milosciami, problemami w domu itp to smiac mi sie chce:) po co tracic zycie na wieczne zamartwianie sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
mamy chyba co艣 wsp贸lnego tylko 偶e ja m贸wie to co my艣le zawsze sie to zgadza .....i tego nienawidze ze moje podejzenia s膮 a偶 takie prawid艂owe;/.am贸j zawsze mi m贸wi ze ja z ma艂ej rzeczy zarz zrobie wielka ech...przykre ale czasami czuje ze powinnam nei mowi膰 a偶 tyle. sorki z apismo ale co艣 zaczynam偶le widzie膰 ech;/ od pwnego czasu mam z tym problemu a do okulisty neichce is膰 nienawidze okular贸 nigdy bym ich nie za艂ozy艂a

Udost臋pnij ten post

a ja mam tak, 偶e kiedy widze ze cos jest 藕le to tez tego nie ukrywam, ale staram sie patrzec trze偶wo na r贸偶ne sprawy. Zawsze widze czy sprawa wymaga paniki czy nie:p ale raczej staram sie nie wyolbrzymiac. Nie mam tez jakis przerosnietych ambicji, jesli wiem ze np tam i tam nie mam szans sie dostac, albo jestem w tym za g艂upia itp:p to poprostu tam ise nie pcham. Jakos nigdy przez to swoje myslenie nie rozczarowalam sie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolu艣ka589
aniaaaaa mamy cos wspolnego:)) a do kolezanki wyzej-tez bym tak chciala. Ja zadreczam sie byle glupota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do aniaaaaaaaaaaaa
od czego s膮 szkla kontaktowe :P ja nosze od 2 klasy gmn :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
no dok艂adnie i to jest nasz b艂膮艣 alr c贸偶 tak juz mamy .ja bym sie nie zadr臋cza艂膮 mia艂abym bardziej spokojniejsze 偶ycie jakby uda艂o mi sie wko艅cu zmieni膰 partnera ech ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
wiem z臋 s膮 szk艂膮 kontaktowe ale przed nimi trza michy chodzi膰 podobno w okularach a ja wnich nie wyjde ;/ :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolu艣ka589
aniaaaaaa ile TY masz lat??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
22 :P a ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolu艣ka589
23:))

Udost臋pnij ten post

eh... jak bylam jeszcze w liceum niczym sie nie przejmowalam , mialam wszytsko i wszytskich gdzies ale odkad poszlam na studia zaczelam powazniej podchodzic do zycia . Nie przejmuje sie byle blahostkami ale potrafie zadreczac sie sprawami na ktore nie mam wplywu i to w zasadzie mnie wkurza bo nie powinnam . To nie ma sensu :) Chce wrocic do liceum a jeszcze lepiej do gimnazjum eh... to byly beztroskie czasy :D (mam 22 lata )

Udost臋pnij ten post

moze i tak bys chciala ale ja mam dopiero 18 lat:) wiec wedlug statrszych problemy 18stki nie s膮 problemami, ale taki mlody czlowiek tez przezywa wszystko na swoj sposob. Zobacze co bedzie w pozniejszym zyciu :D jak narazie nikt nie jest mnie w stanie na dluzej wkurzyc, zasmucic, popsuc humoru itp :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
no ja te偶 bym chcia艂膮 wruci膰 do gimn :D hehehe wtedy bra艂am 偶ycie na luzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolu艣ka589
zgadzam sie z wami dziewczyny. Dobra wy艂膮czam komputer i lece do pracy.....jesli macie ochote jestem jutro od 6:40 przed kompem-chetnie pogadam trzymajcie sie cieplutko:))

Udost臋pnij ten post

ale wlasnie o to chodzi ze ja nie mam olewatorskiego podejscia do zycia. Bo w trudnych sytuacjach, jakis problemach jestem bardzo powazna:p ale na codzien to taki nieokie艂znany szogun :D nie obchodzi mnie co inni o mnie mysl膮, mowie to co mysle kazdemu prosto w oczy i nie mam wyrzut贸w sumienia, jak ktos mi powie bolesna prawde o mnie to tez go oleje bo przeciez ja dobrze wiem jaka jestem i mi m贸wic nie musi :D:D

Udost臋pnij ten post

Ania nie chce pouczac itd ale nie poplenij tego samego bledu co ja . Lepiej zacznij nosic okulary albo szkla kontaktowe , potem moze byc kiepsko , na starosc bedziesz musiala nosic denka od sloika hehe A oprawki mozesz sobie dobrac , mozesz nawet zrobic podciemniane szkla (ale nie fotochromy) , fajnie wygladaja i przypominaja okulary przeciwsloneczne . Oprawki no filotewe badz jakies ciemne a do tego fioletowe podciemnienie . Fajnie to wyglada . Ja wlasnie takie sobie wyrabiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
jak narazei to ja nie mam motywacji do tego aby is膰 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do aniaaaaaaaaaaaa
Ty si臋 kochana nie przejmuj okularami. Ja te偶 mia艂am takie do dupy, 偶e wstyd mi by艂o w nich chodzi膰. Nosi艂am je z przymusu ostatnio bo mam spor膮 wad臋 +3 czyli jestem 艣lepa jak kura :P ale i tak tylko do jazdy samochodem i w pracy do pisania. Ale posz艂am do optyka, bardzo mi艂a pani pomog艂a mi dobra膰 oprawki idealnie pasuj膮ce do mnie no i nie chcia艂am si臋 z nimi rozsta膰 na rzecz ponownego noszenia soczewek. Taka by艂am dumna ze swojego image :) Tak wi臋c marsz do okulisty (nie s膮dz臋, by to by艂a prawda z tym 3 miesi臋cznym noszeniem okular贸w przed), bo jeszcze sobie tylko pogorszysz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
kumpela akurat chcia艂a soczewki ale oko musi sie przzwyczai膰 najpier do okular贸w 3 miesiace a [potem mog艂a dopiero nosi膰 soczewki.a samej isc mi sie nigdzie nie cche jak to m贸wi艂am niemam motywacji ;p

Udost臋pnij ten post

dokladnie , ktos musi pomoc dobrac oprawki . Ja nie nosilam dlatego ze w kazdych wygladalam jak pajac , mam ich z 7 par i nie nosze . Potem juz tak osleplam ze nie ma bata musialam kupic wiec wpadlam na pomysl z tymi przeciemnianymi szklami i nie powiem , wygladam w nich zajebiscie :D i nie becze juz ze nie moge nosic soczewek (jestem alergiczka i nie moge ) . chce isc na laser ale jak i nawet pojde to wyrobie sobie 0 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ItsOnlyMexx_20
a orientowa艂a艣 si臋 cenowo jak to wygl膮da ?? jak膮 metod膮?? bo ja sporo si臋 ju偶 naczyta艂am, no i powiem szczerze 偶e tak z 5 tys usia艂abym uzbiera膰 licz膮c ju偶 koszty dojazd贸w na kontrole, ale poza tym to jeszcze bariera wiekowa- mam 20 lat no i sie na razie nie kwalifikuje :(

Udost臋pnij ten post

ania motywacja moze byc to ze wzrok bedzie sie pogarszal . Ja powinnam nosci od podstaw贸wki , nosilam roznie ale kiedy poszlam do gimazjum przestalam nosic a teraz zaluje bo wada wzroku jest taka ze szkoda gadac , nawet w 1 rzedzie siedzac na wykladach nie widze co jest napisane na wyswietlaczu :O ba! nawet jak siedze na kanapie i tv ogladam a na dole sa napismy to tez nie widze , tj musze mrozyc oczy aby przeczytac :O ( kanapa jest moze z 3 m od telewizora :O ) Wiec sama widzisz , lepiej sie przemoc i zaczac cos z tym robic bo potem bedzie jeszcze gorzej :O No dobra ja powili musze spadac , na 9 do roboty mam :O narazie dziewczynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaaaaaaaaaa
ok spoko jak najdzie mnie ochota to pujde trzymaj sie. a ja mam dzisiaj na 10 dopiero wiec mam jeszcze czas

Udost臋pnij ten post

tym razem pod czarnym. No i posz艂a sobie :(

Udost臋pnij ten post

do ItsOnlyMexx : Nie powiedziane ze bedzie to koztowalo 5 tys , cena zalezy od metody , najtansza to ok 1600zl za jedno oko . Mozna robic to od 21 zycia . Czytalam gdzies ze jest jedna klinika ktora robi to za darmo ale wiadomo ze sa pewnie kolejki duze . Z tym ze ten artykol ukazal sie ok 2 lat temu wiec nie wiem czy jest to aktualne , trzeba by bylo zadzownic i zapytac . Jak chcesz to moge poszukac go ( chyba gdzies jeszcze mam ) i dac Ci namiary ale to dzis wieczorem badz jutro . Jezeli jestes zaiteresowana to odezwij sie na maila , jest widoczny kolo nicku . Ok a teraz serio spadam choc do pracy mam 5 min z buta hehe ale musze jeszcze ubrac sie itd . pa

Udost臋pnij ten post