Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugopsy

Jak w bieszczady to gdzie?

Polecane posty

Gość dlugopsy

Witam, Mam zamiar wybrac się w lipcu w bieszczady - to moj pierwszy wypad dlatego prosilabym o radę gdzie najlepiej spedzic taki 2-tygodniowy pobyt, żeby sie nie nudzic no i zeby i troche poodpoczywac i troche pochodzic (po srednio wysokich górkach), pojezdzic na rowerze, miec kontakt zludzmi a nie tylkoz glusza, itp:) Z góry wielkie dzięki za informacje. Ps. czytalam o Cisnej i Wetlinie, ale czy to nie są zbyt wysokie góry i zbyt trudne szlaki dla amatora?:)

Solina ;) Góry, woda, słońce, ludziska i impreeezzzyy :D

Gość ustrzyki
poleca

Gość dlugopsy
Ale czy w solinie nie jest zbyt nudno, czytalam opinie ze tma nie ma co robic:)

Gość k=lko
Polańczyk jak chcesz mieć dostęp do zalewu solińskiego A gdzie planujecie mieszkać

Gość ustrzyki górne
Albo lepiej nie jedź tam, bo bedziesz zajmować miejsce w hotelu :)

Dziewczyno, uwierz mi ze nie jest nudno :D co roku jeżdzę w te okolice i naprawdę nigdzie indziej nie chce :D

Gość dlugopsy
Jakieś kwatery prywatne....tylko nie wiem caly cza sjaka meijscowosc wybrac , bo ja np chodzic po górach (amatorsko:)) natomiast moj luby nie bardzo. Dlatego suzkam czegos pośredniego co pozowliłoby nam troche po tych górach pochodzic...ale z drugiej strony dac wytchnienie i odpoczynek...zeby mnie moj luby nie znienawidzil na tym wyjezdzie:)

Gość dekoseko
up

to zależy, czy szukasz imprez, komercji, czy naprawdę chcesz poznać Bieszczady. Byłam , pokochałam .Mogę polecić dla amatorów, ale muszę wiedzieć czego oczekujesz

Gość bieszczady
oczywiscie polańczyk,góry i jesioro pod ręka ,można sie opalać ,pływac,chodzić na wycieczki ,wyskoczyc szlakiem cerkwi i zobaczyć trochę tego.Pensjonatów dużo ,ceny umiarkowane,osobiście byłam Pod liściem klonu,fajnie cicho, czysto,na samym wjezdzie do Polańczyka

Gość łoooommmm
a ja bym poleciła Lesko:P jako swietną bazę wypadową 20 min do Sanoka, 30 min do Ustrzyk, do Polańczyka i Soliny z 15 km, naprawde fajne miasteczko i mają pyszne lody:)

Gość gość
Ja jadę w bieszczady pod koniec lipca ale jeszcze nie mam noclegu:/

Gość ayris
My jedziemy w Bieszczady pod koniec sierpnia i zatrzymamy się chyba w Siedlisku Carpathia, czytałam o nim na http://www.moj***eszczady.edu.pl/siedlisko-carpathia-w-mucznem.html i czuję, że to jest właśnie to miejsce, którego od dawna szukałam:) Nie mogę się doczekać tych wakacji. Zazwyczaj jeździmy nad morze ale w tym roku postanowiliśmy coś zmienić;)

Gość gość
UWAŻAJCIE TAM NA gRZEGORZA oGORZAŁKA

Gość bania 77
Absolutnie polecam domki-bieszczady.pl. To świetne miejsce. Nowoczesne, super urządzone, komfortowe. Jak dla mnie niczego tu nie brakuje i ceny na dodatek są bardzo atrakcyjne.