Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuska82

Krzesełka do karmienia

Polecane posty

Gość martuska82

Szukam fajnego krzesełka do karmienia ( i ew. do innych celów jeśli są takie ) dla dzieciaczka siostry . Nie znam się na tym, a chciałabym kupić takie, żeby dziecko było zadowolone. Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzone? Z góry dziękuję

Gość martuska82
prosze o pomoc :-)

Gość qwemn
Moim zdaniem praktyczniejsze i o wiele tańsze są krzesła z drewna. Jak maluch jest mały wsadzasz dzieciaka i karmisz. Jak już jest samodzielny, rozkładasz to krzesło na dwie części i ma krzesło i stolik. Bardzo praktyczne.

Gość ja krzyczałam...
zgadzam sie ja kupiłam plastikowe ale zmieniam na drewniane

to co ja wkleiłam to ma zastosowanie takie jak te drewniane z tym ze sa plasykowe i duzo ładniej wygladaja niz te drewniane

Gość zdecydowanie drewniane
-poreczne, dwie mozliwosci ustawienia na wysokosc dziecko ma juz np 3 lata i stolik spelnia role stolika do jedzenia i do rysowania i innych zabaw -latwe w utrymaniu czystosci bez zbednych ozdobnikow, wciec jest to mini wersja klasycznego stolu i krzesla dla dziecka a nie jakies fikusne naladowane plastikiem i razacymi w oczy kolorami oilecam

Gość bogata w miłość
mam to plastikowe ze stoliczkiem i jest super bo posłuży na dłużej myślę że ok 5 lat bo po rozłożeniu to normalne krzesełko.Stoliczek ma w blacie schowek na różne drobiazgi jest solidnie zrobione jak dla mnie to rewelacja.

prosty stol dziecko moze sie na ni bawic jedzeniem-jak to dzieci swobodnie pprzestawiac talerzyk... latwy do utrzymania w czystosci.od wczenego dziecinstwa do starszaga

male dzieko ma problem z odstawieniem kubka w wyznaczone do tego miejsce-wneke na stoliku-jest w podanych linkach jakis taki stolik......masakra

My też mamy drewnianie i jestem bardzo zadowolona. Bardzo łatwo i szybko zdejmuje się krzesełko i stawia stoliczek. Jest b. stabline.