Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagotowany

Czy 12 cm penisa to powód do dumy czy tomały ptaszek?

Polecane posty

Gość a ja lubie
:)a ten co sie p[odszywa to niech chociaz słownik zainstaluje:)

Gość fdser
ja mam takiego ze lupa go cierzko znalesc

Gość a ja lubie
piersi tez sie nie wybiera bo natura daje a jednak podobaja sie wieksze:) a co facetów.wybierajac facet napewno nie patrzałabym na jego wymiary.lubie spore ale nie ma to dla mnie jakiegos wiekszego znaczenia

Gość a ja lubie
nie nosze stanika bo nie mam piersi, znaczy mam ale sa zajebiscie male

Gość a ja lubie
spadam bo chłam sie robi

Gość a ja lubie
piersi mam namiejscu i w sam raz:P lepiej chodzic bez stanika niz w takim który je udaje:P biedaku...duma uraziłam:P:P

Gość a ja lubie
fdser-szacuneczek:)

Gość a ja lubie
obciagam paly za kromke chleba bo kryzys tu jak huj

Gość OO MFG
Jakie krótkie pałki w tych filmach z ostatnich paru postów. Aż śmiesznie się je ogląda, parę penisów widziałam ale nie takie małe i krótkie.

Gość Normalna XXX
Mój facet ma większego w zwisie niż te postawione na filmach, facet z takim penisem - masakra !!! Da się z takim czymś normalnie odbyć stosunek?????

Gość Normalna XXX
biedny, mały penisek się powyżej wpisał. Zostawił swój ślad w tym WIELKIM świecie.

Gość gffg
ten cżłonek ma 5 cm długosci i 5 cm obwodu

Gość gffg
ten cżłonek z filmu ma 5 cm długosci i 5 cm obwodu

Gość hahaha dobre
a co to jest twój maluch że znasz jego wymiar??

Gość 12 cm to powód
do siedzenia w szafie

Gość isu
To normalny penis. Długość kobiecej pochwy to 11cm. Zatem nie ma znaczenia, czy penis ma 11, czy 14, ale tak przy 16 cm-ach zaczyna się ból podczas stosunku, bo penis dotyka ścian pochwy i wejścia do jajowodów. Poza wszystkim nie długość, a szerokość penisa ma znaczenie dla kobiety.

Gość upapapapapaup
up

Gość bercia.
srednia krajowa 15.75 cm to byla, ale jakies 40 lat temu. teraz jest to 13 cm. wiec jak widzisz mozna podciagnac Cie do "sredniakow".(; nie jest zle. z reszta duzy penis, to problem dla partnerki. nie martw sie.;)

Gość mój ma ze 13
moj ma 12 albo 13 i jest ok ale za to jaki jest gruby i to ma znaczenie. im dłuzszy tym wiekszy bol

Gość Onaaaaaaa222222222
Mój Mąż ma 15,5 cm, wiec nie wyobrazam sobie 12 cm!!!!!!!!!

Gość Xmar
nie udusi się

Gość Moj byly chlopak
mial 18 cm i niestety dla mnie to za duzo, moglismy sie kochac tylko w jednej pozycji. obecny ma 16,5 i jest idealnie.

Gość Koks
hmm moim zdaniem 12cm w zwodzie to jest troche mało, jasne zaraz pewnie bedzie z 50 odpowiedzi,ale zgadzam sie z większoscia jesli chodzi o 16 cm sam mam 17 cm(obwod 14cm) (mierzac normalnym sposobem) a nie z dołu albo bron boze z boku ;| , i mialem kilka kobiet i kazda byla zawsze zadowolona, niestety chlopaki mieliscie pecha slyszac takie slowa od swoich partnerek ;/ pozdrawiam

Gość Małolat
no sorry... ale jeżeli prawidłowo mierzyłeś.. to za dużego nie masz ;] ja mam 14 lat i 14.5 cm. ( zmierzyłem prawidłowo) w trakcie erekcji połóż penisa tak aby był równolegle z ziemią a następnie linijkę oprzyj o kość łonową i dokonaj pomiaru ;) powinno wyjść więcej ;p jeżeli nie wiesz to tu masz foty http://www.powiekszanie-penisa.com/mierzenie_penisa.html

Gość Łukasz 21lat;-(
Witam to co mam ja powiedzieć jak mam 10cm dł i obw12cm do tego nie zoperowane spodziectwo (nie wiem czy wiecie co to takiego) nigdy nie miałem kobiety i pewnie nie będe miał bo boje sie ze mnie wyśmieje...mam dość swego zakompleksionego życia mam ochote sie powiesić;-((((

Gość czmak
12 cm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam 12 lat i mam 13 jak mi stanie a w spoczynku ma gdzieś z 9-10cm masz bardzo małego weż vitasteron działa.

Gość Informatyk :)))))
Przykro mi ze twoja laska ci tak powiedziala. Ja bym z taka zerwal i koniec. 12 cm to nie tak malo znowu chociaz wszystkich dziewczyn nei zaspokoisz. Tutaj na kafe to kazda laska ma faceta ktory ma min 18 cm wiec niczego ciekawego sie tutaj nie dowiesz. Musisz zaakceptowac siebie. Taki jestes i tyle. Kazdy jest inny. A najglupsza rzecza jest wysmiewanie kogos za cos na co nie ma wplywu. Na wielkosc penisa nie masz wplywu i jesli ktos sie smieje z tego to znacyz ze jest poprostu debilem. Zaakceptuj siebie. Poza tym bardziej liczy sie grubosc niz dlugosc. Ja tez nie mam duzego i raz uprawialem sex z jedna dziewczyna i po tym zaczelismy rozmawiac o facetach i penisach i mowila ze miala wielu facetow z duzym sprzetem ale nigdy nie przezyla takiego orgazmu jaki ja jej dalem. Rada dla ciebie. Postaw na technike. Penis juz nie urosnie. A jesli technike opanujesz do perfekcji to bedziesz znacznie lepszy od tych tutaj ktorzy sie ak chwala ze maja 16 czy 18 czy wiecej cm.

Gość Informatyk :)))))
Tobie to bym na cycki nasrał glupia pizdo. Jestes dziwka i tyle. Nic nie warta kurewka. Nadajesz sie tylko do ruchania. Jestes zerem, szmata. Ale mysle ze dobrze ci z tym. Nie oceniam kazdy jest inny hehe. Pewnie ty i reszta tych szmat co sie tu wypowiadaja nie zaznalyscie prawidziwego sexu nigdy. Zaloze sie ze twoj facet to glupi łysy koks. Tyle ze ma wielka pałe ktora cie posuwa. Zal normalnie. Jestes dnem i twoj facet tez