Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakasiaka

Czy możecie polecic jakiegos laptopa?

Polecane posty

Gość kasiakasiaka

a max 1200 zl?

Gość kasiakasiaka
a czym sie rozni laptop od noteebooka?

Gość nigeryjski student prawa
dobra rada, dozbieraj jeszcze z 1000 zeta i za ok 2400 kupisz calkiem niezly NOWY sprzet :) za 1200 nie ma bata żebyś kupiła dobrego laptopa

nic lepszego firmowego w tak nieksiej wkocie raczej niekupisz.... no chyba ze jakas uzywke

nigeryjski student prawa----------- jak długo uczysz sie polskiego,hińczyk opanował to w 2 lata.

Gość edgrb
mozesz kupic malego lenovo (matryca 10cali)

urodziłem się w polsce :) i większość życia tutaj spędziłem w tym państwie. . . ;) a kolezance nie polecam kupna netboka jesli to ma byc jej główny komputer - na dłuzszy czas strasznie męczący dl aoczu jest taki mały ekranik :o

Gość to tylko taka sobie ja
ja mam acera Aspire 5530G kupilam go jakis czas temu w niemczech za 800 euro,doradził mi go moj chlopak ktory intresuje sie takimi sprzetami.nie narzekam na niego.jest naprawde dobry.nie znam sie dokladnie na tym co on w sobie ma,ale ci co sie znaja mowia ze jest juz z lepszych. takze polecam :)

Gość kasiakasiaka
sluchajcie ale mi nie chodzi o super dobry komputer. poprostu potrzebny jest mi laptop, nie gram w gry ani nic z takich rzeczy. korzystam z internetu, pisze w wordzie, czasami ogladam zdjecia. i to wszystko:) ostatnio widzialam w avansie reklame za 999zl

Gość askskdjakdjkajd
ale bzdury tu pisza niektorzy. co to znaczy dobry laptop? do czego ma byc? ja mam takiego za 600 i tez jest dobry wiec za 1200 jak nie potrzebujesz grac w nowe gry jest az nadto wystarczajacy

Gość manikaa
a skoro juz o tym mowa, wypowie się ktoś mądry na temat tabletów? przymierzam się do kupienia laptopa i zastanawiam się czy taki z funkcją tabletu to dobre wyjście, jeśli chciałabym się troszke zająć grafiką i obróbką zdjęc. Czy może taki zwykły notebook wystarczy?

Gość pipppi
Za 1200 to se można na laptopa popatrzeć. Jak nie musi to być koniecznie laptop to za tą kasę można kupić stacjonarny komputer porządny, a jak konieczni potrzebny ci laptop to dozbieraj drugie 1200 zł.

Gość kasiakasiaka
ak mnie denerwuja takie wypowiedzi ludzi ktorzy nie rozumiem co chca udowodnic... co to za tekst ze moge sobie popatrzec???? poogladaj sobie gazetki reklamowe cwaniaczkii dopiero sie wypowiadaj! powtarzam po raz kolejny!!!! nie pozrebuje EXTRA laptopa!!!!!!!!!

Gość teraz nie ma takich tanich
laptopów najtansze są od 1500

kurs euro i dolara sie zmienił. To nie te czasy sprzed roku gdzie tanie laptopy były po 1000 zł

Gość gadacie bzdury
widze ze tu wiekszosc uzywa zaawansowanych programów graficznych albo szpanuje ze laptop za 1200 to syf a jedyne co umieja zrobic na kompie to odpalic worda i przegladarke:O nie sluchaj ich kup sobie na allegro albo w jakims sklepie uzywke z gwarancja i bedziesz zadowolona

ale nie ma nowych laptopow za 1200 zl. Sa tylko tzw Netbooki- takie malutkie laptopy do internetu

Gość ejjj cwaniaku
sprawdz aktualna reklame avansu:)

Gość ghjkl
Ta cena 999 zł w Avansie to jest połowa ceny za która mozesz go kupić jak kupisz inna rzecz za normalną cene,czyli drogą.Taka promocja na komunie.

Gość a jak jest
z ratami 0% ?? przy zakupie na te raty placimy cos?

Gość no wlasnieeeee

Gość to jak z tymi ratami

Gość raty są bez procentowe

Gość
eee pc 1000h daje radę :)

Gość nieeeeeeeeee
ja mam HP kupilam za 2100zl popatrz na CENEO tam go wyczailam taniej o kilka stowek.a jakiegos tanszego moze tez znajdziesz.Sa tam opinie to bardzo jest pomocne.