Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia__

czemu nie czuję ruchów???

Polecane posty

Gość monia__

wydaje mi się, że w 19 tyg dziecko mnie kopnęło może z 2-3 razy.. Teraz już minął tydzień, a ja nic nie poczłam od tego czasu :( czemu tak się dzieje?? Czy to możliwe, że kopie a potem na, aż tak długi czas nie daje znaku??

Gość monia__
odpowie mi ktoś :(

mowilas o tym lekarzowi?w sumie to jeszcze masz czas zeby dobrze poczuc maluszka.a moze nawet czujesz tylko nie do konca wiesz ze to dzidzius?wiem ze kobiety które dosc duzo tyja w ciazy pozniej zaczynaja czuc ruchy.ale mysle ze 19 tc to jeszcze nie ma powodow do obaw.jak cie to martwi-zapytaj lekarza

ja pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg ale tak słabe że nie byłam pewna czy to na pewno maleństwo, teraz jestem w 22 tyg i od dwóch czuje już solidne kopniaki między 18 a 20 tyg też nie czułam jeszcze małego/małej jak kopie bo przy tym cały brzuch skacze. Nie denerwuj się tylko poczekaj dzidzia się na pewno się rusza tylko bardzo delikatnie

Gość monia__
nie mówiłam, bo dzień przed wizytą poczułam go poraz pierwszy na drugi dzień znów to się cieszyłam, a teraz nic.. ja nie przytyłam dużo, bo dopiero 5 kg..

Gość Kaśka 22
to jeszcze bardzo wczesny okres i dziecko nie rusza sie regularnie . Ja miałam podobnie . Jeżeli to cie martwi skonsultuj z lekarzem . Moj synek na poczatku tez był mało ruchliwy , a pozniej tak się wiercił i robił koziołki , ze nie dawał mi spac po nocach . Głowa do gory i powodzenia

Gość monia__
może faktycznie narazie niepotrzebnie się marwie.. ale jak 22-23 tyg nic nie poczuję wtedy chyba zacznę, a będę mieć następną wizytę to powiem o tym..

Gość monia__
myślałam, że jak już raz da o sobie znać to później już będzie to regularnie :)

Gość jesli pierwsze
jesli to Twoje pierwsze dziecko to do 24tc mozesz spac spokojnie :) mogłas poczuc a teraz tak sie przemiesciło że kopie sobie a Ty nie czujesz, potem da popalic - pokojnie :D

tak to pierwsze dziecko będzie :) to mnie podniosłyście na duchu, bo się już martwiłam, że coś nie tak z maluszkiem

Gość kasiennnka
ja tez dlugo nie czulam, a moja mama ciagle mnie sie pytala czy juz czuje. tak naprawde dziecko poczulam w 24 tygodniu. W 20 tygodniu bylam u lekarza, sluchal brzucha z 10 minut i powiedzial ze jest w porzadku, i ze slychac nawet mowil kiedy. Tylko powiedzial mi ze musze nosic luzne, ciazowe ubrania, zeby nie gniesc dzidzi.