Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ciebie umieram nie martw si

moja sytuacja i wyniki-

Polecane posty

prosze pomóżcie coi to znaczy. BDP 48 mm, FL 31 mm, CRL pusto. Łozysko w dnie. Czyli gdzie jest? jestem w 23 tyg. AC 147 mm FR 25 co to znaczy? Musze z pupa uniesiona leżeć bo dziecko pupa naciska na szyjke i pęcherz. czy grozi mi urodzenie wczesniejsze tak jak to powiedział lekarz? Narazie wszystko gra ale boje się ze kazdy mójruch, wstanie, chodzenie spowoduje utratę dziecka. A moze poprstu nie utrate ale wczesny poród i inkubator byłby? jak myslicie? chce by się urodził zdrowy i zywy, czy to możliwe np w mojejsytuacji kiedy mam 23 tygdzień a szyjka jest narazie |Ok? dziecko nadal miednicowo położone.

doadam CGW 19, EGW 19.

Te wyniki to dlugosc dziecka. Mozesz sobie sprawdzic tutaj: http://noworodek.pl/index.php?sm=2 CRL sie juz nie mierzy w tak zaawansowanej ciazy. Lozysko jak sadze w DNIE macicy. Czyli u gory. Masz ciaze na podtrzymaniu? Bierzesz leki? Lekarz powinien ci powiedziec jaka jest sytuacja i co masz robic, zeby nie wywolac przedwczesnego porodu. W 23 tc porod skonczylby sie tragicznie. Wiec duzo odpoczywaj.

mówił o pupie na górze aby trzymac. Myslisz ze nie uratowaliby dziecka? narazie szyjka zmknięta ale dziecko ja uciska. a mozesz cos więcej o tych wynikach mi napisac?

Gość kasiennnka
zaufaj lekarzowi, nie pytaj sie na forum, bo nie matu specjalistow. Nie martw sie i rob jak lekarz kaze. trzymam kciuki